Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Slaven Bilic de olmadı...

Fenerbahçe'nin her konuda anlaştığı Hırvat teknik direktör Slaven Bilic, Çin kulübünün tazminat istemesi nedeniyle suya düştü... Her konuda anlaşma sağlanan Bilic, Sarı-Lacivertliler'in yaptığı teklifi son anda reddetmek zorunda kaldı. Başkan Ali Koç'un yarın hangi ismi açıklayacağı merak ediliyor. 

Fenerbahçe'deki teknik direktör belirsizliği yarın sona erecek mi? Dünkü olağan genel kurulda 2. kez başkan seçilen Ali Koç, pazartesi günü yeni teknik direktörü açıklayacağını söylemişti. Ancak yaşanan son dakika gelişmesi planları bozdu...

Sabah gazetesinin haberine göre; Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Slaven Bilic'le anlaşma noktasına gelen Sarı-Lacivertliler, Hırvat teknik adamdan gelen gece yarısı telefonuyla şoke oldu.

Emre Belözoğlu gönderilmesinin ardından 1 aydır teknik direktörsüz kalan Fenerbahçe'de bu görev için Marcelo Bielsa, Rafael Benitez, Lucien Favre, Marco Silva, Paulo Fonseca ve Andre Villas-Boas gibi isimler yazıldı çizildi. Bu isimlerin bazılarıyla temas da kuruldu ancak sonuç alınamadı. Her konuda anlaşma sağlanan Bilic ise,Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi son anda reddetmek zorunda kaldı.  

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Slaven Bilic de olmadı...

ÇİN KULÜBÜ BİLİC İÇİN TAZMİNAT İSTEDİ

Sabah'ın haberi şöyle: "Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu ile yola devam edilmeyeceğini açıklayarak yeni teknik direktörün Alman ya da Portekiz ekolünden bir isim olabileceğini söylemişti. Daha sonra yaptığı açıklamalarda yeni hocanın farklı bir isim olabileceğini de söyleyen Koç, teknik direktör belirsizliğini sona erdiriyor. Haftalardır devam eden teknik direktör bekleyişi, Ali Koç'un 3 yıllığına daha başkan seçilmesiyle bitiyor. Sarı-lacivertlilerin yeni yönetimi, yarın resmi siteden açıklama yaparak futbol takımının yeni hocasını duyuracak.

Fenerbahçe'nin yaklaşık 10 gündür görüştüğü Beşiktaş'ın eski hocası Bilic ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenilmişti. Ancak Hırvat teknik adam tüm çabalarına rağmen Çin kulübü Guan'dan izin alamadığı için dün gece saatlerinde Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi reddetmek zorunda kaldı. Çin kulübünün Slaven Bilic'in ayrılığı için tazminat talebi olması dolayısıyla Sarı-Lacivertliler'de Hırvat teknik adam gündem dışı kaldı. Marco Silva ve Paulo Fonseca gibi isimlerle de anlaşma zeminini oluşturan Ali Koç ve ekibi, yeni yönetimiyle yapacağı ilk toplantıda teknik direktör konusunu karara bağlayacak."

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Slaven Bilic de olmadı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Slaven Bilic
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.