Fenerbahçe'nin yeni sezon bombası: Cengiz Ünder

Bu sezon 20'nin üzerinde transfer yapan, ara transferde Mesut Özil gibi bir dünya yıldızı ile Milli Takım'ın orta sahadaki beyinlerinden İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katan Fenerbahçe gözünü şimdi de Roma'dan Leicester City'e kiralık giden milli yıldız Cengiz Ünder'e çevirdi. Milli futbolcu için Emre Belözoğlu'nun Roma kulübü ile temasa geçtiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe yaz transfer döneminin en hareketli kulübüydü. Kadrosuna Caner, Gökhan, Sosa ve Sisse gibi yaşlı ve tecrübeli oyuncuların yanı sıra Novak, Samatta, Thiam, Nazım Sangare, Tisserand, Pelkas gibi 27-30 yaş aralığındaki yıldızları katarak sezona başlayan sarı lacivertli kulüp transfer harekatına ocak ayında da etkin bir şekilde devam etmişti. 

Bu dönemde Mesut Özil gibi bir dünya yıldızı ile A Milli Takım'ın yıldızlarından İrfan Can Kahveci ve iki genç yetenek Attila Szalai ile Bright Osayi-Samuel'i kadrosuna katmıştı. 

Fenerbahçe Kulübü'nün şimdi de gözünü A Milli Takım'ın bir başka yıldızı Cengiz Ünder'e gözünü diktiği ileri sürüldü. 

Foto Maç'ın haberine göre, Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci transferleriyle taraftarlarını mutlu eden sarı lacivertli ekibin sıradaki bombası Cengiz Ünder.

Fenerbahçe'nin yeni sezon bombası: Cengiz Ünder

İddiaya göre, Premier Lig ekibi Leicester City'de kiralık olarak forma giyen Cengiz için Emre Belözoğlu devreye girmiş durumda. 

Başakşehir'den eski takım arkadaşı İrfan Can Kahveci'yi Fenerbahçe'ye getirmeyi başaran Emre Belözoğlu kiralık oynadığı Leicester'da forma şansı bulamayan Cengiz için Roma kulübüyle temasa geçti ve 23 yaşındaki futbolcuya şimdiden talip olduklarını iletti. 

LEICESTER SATIN ALMA OPSİYONUNU KULLANMAYACAK

Öte yandan, Leicester City'de 11 maçta sadece 2 kez sonradan oyuna giren Cengiz'in satın alma opsiyonunu kullanmayacağı Ada basınında ileri sürülen bir diğer iddia. 

Fenerbahçe'nin yeni sezon bombası: Cengiz Ünder ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Fenerbahçe Emre Belözoğlu Mesut Özil irfan can
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.