Fenerbahçe'nin teknik direktör seçimi belli oluyor!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün 15.30’da FB TV'de soruları yanıtlayacak. Sarı-lacivertli ekipte var olan teknik direktör belirsizliğinin de bugün yapılacak olan toplantıda açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe'de gözler Ali Koç'ta! Sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç FB TV'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Adaylığını gösterdiği bir önceki toplantıda “10 gün içinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayacağım bir toplantı düzenleyeceğim” açıklaması yapan Ali Koç, bugün 15.30’da FB TV'de konuşacak. Erol Bulut'un takımdan gönderilmesinin ardından yerine geçirilen Emre Belözoğlu'nun görevine devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Sarı-lacivertli ekipte süren teknik direktör belirsizliğine yapılacak toplantıda cevap bulunması bekleniyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teknik direktör açıklamalarının yanı sıra transfer çalışmaları hakkında konuşması da ihtimaller arasında

1 HAZİRAN'I İŞARET ETMİŞTİ

Adaylığını açıkladığı basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Başakşehir maçından sonra 6 galibiyet, 1 beraberlik bizi şampiyon yapar tahmini yapmıştım; bu tahmin aslında rakibimizin alacağı sonuçları göz önüne alarak yaptığımız bir tahminde. Biz kazanabilseydik tahminimiz doğru çıkacaktı. Ekilen tohumlara, yapılan yatırımlara, tutan ve tutmayan transferlere, sezon içi performansımıza bakarak, önümüzdeki sezon için önümüz açık. Teknik direktör konusu, transfer konusu hepsini 1 Haziran’a kadar netliğe kavuşturacağız.” ifadelerini kullanarak 1 Haziran'da teknik direktörün belli olacağını belirtmişti.

Fenerbahçe'nin teknik direktör seçimi belli oluyor! ile ilgili etiketler Ali Koç Emre Belözoğlu Fenerbahçe başkanlık teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.