Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi elemesindeki muhtemel rakipleri kimler?

Büyük bir mucize olmazsa Süper Lig'i 2. sırada bitirecek Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi elemesindeki muhtemel rakipler belli oluyor. Sarı lacivertlilerin Ukrayna'nın Dinamo Kiev ya da Danimarka'nın Midtjylland takımlarından biriyle eşleşmesi bekleniyor. Konuyla ilgili sosyal medyada yorum yapan taraftarlar "Lokum gibi kura" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasına girilirken Fenerbahçe elinde çok büyük bir avantajı bulunduruyor. En yakın rakibi Konyaspor'un 9 averaj önünde olan sarı-lacivertliler, küme düşmeyi garantileyen Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Konyaspor ise Beşiktaş deplasmanına gidecek. Eğer büyük bir mucize olmazsa Fenerbahçe ligi 2. sırada bitirecek.

UKRAYNA İÇİN BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Sarı Lacivertlilerin iki muhtemel rakibi var. Biri, Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi Dinamo Kiev. Ancak Rusya’nın ülkeyi işgali nedeniyle Ukrayna ekiplerinin Avrupa’da mücadele edip etmeyecekleri, edeceklerse maçlarını nerede oynayacakları belirsiz. Ayrıca FIFA’nın özel izniyle takımlardan ayrılan yabancı oyuncuların dönüp dönmeyecekleri de soru işareti.

BÜYÜK BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA MİDTJYLLAND GELECEK

Fenerbahçe'nin diğer rakibi ise Danimarka 2.'si olacak. Aynı Fenerbahçe-Konyaspor arasında olduğu gibi, ligde son hafta öncesi Kopenhag, Midtjylland’ın 3 puan ve +9 averaj önünde lider durumda. Yani yine bir futbol mucizesi olmazsa, Sarı-Lacivertliler’in diğer muhtemel rakibi Midtjylland olacak. Fenerbahçeli Max Meyer’in kiralandığı Danimarka ekibinin kadrosunda Evander, Brumado, Dreyer, Sisto gibi önemli isimler bulunuyor.

TARAFTARLAR "LOKUM GİBİ KURA" YORUMU YAPTI

Fenerbahçeli taraftarlar ise bu iki ekibin belli olmasının ardından sosyal medyada ''Lokum gibi kura'' yorumunda bulundu. Fenerbahçe'nin bu kurayı zorlanmadan geçeceğini düşünen Fenerbahçeli taraftarlar şimdiden gelecek turu düşünmeye başladı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi elemesindeki muhtemel rakipleri kimler? ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi eleme rakip
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.