Fenerbahçe'nin sambacısı İstanbul'a ayak bastı! Willian Arao sarı-lacivertli oluyor

Fenerbahçe, orta saha bölgesini Flamengo'dan Willian Arao'yla güçlendirdi. Brezilyalı futbolcu, sağlık kontrolünden geçmek ve sarı-lacivertlilere imza atmak için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi orta sahasını Willian Arao ile güçlendiriyor. Sarı-lacivertlilerin daha önce prensip anlaşması sağlandığını duyurduğu Brezilyalı futbolcu İstanbul'a geldi. 30 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrolleri sonrası, resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor.

FENERBAHÇE, FLAMENGO KULÜBÜNE 2 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Fenerbahçe, bu transfer için Flamengo'ya 2 milyon euro bonservis ödeyecek. Arao'ya yıllık 1.2 milyon euro ücret verecek sarı-lacivertliler, tecrübeli futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

KARİYERİNDE İLK KEZ BREZİLYA DIŞINA ÇIKIYOR

Daha önce 1 kez Brezilya Milli Takımı forması giyen Arao, kariyerinde ilk kez Brezilya dışına çıkacak. Arao, Corinthians, Portuguesa, Chapecoense, Atletico-GO, Botafogo ve Flamengo formaları giydi.

Fenerbahçe'nin sambacısı İstanbul'a ayak bastı! Willian Arao sarı-lacivertli oluyor

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti;

"Kulübümüz, Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere yarın akşam İstanbul’a gelecektir."

 

.

Fenerbahçe'nin sambacısı İstanbul'a ayak bastı! Willian Arao sarı-lacivertli oluyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer willian arao İstanbul'a geldi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.