Fenerbahçe'nin Löw ısrarı sürüyor: Yönetim maaşa zam yaptı ama Alman hocanın talepleri bambaşka

Teknik direktör arayışları devam eden Fenerbahçe'nin bir numaralı önceliği olan Joachim Löw'ü ikna çalışmaları sürüyor. Sarı lacivertli yönetim Alman teknik adam için teklifini 1 milyon euro daha artırarak 6 milyon euroya yükseltti. Ancak Löw'ün talebinin çok farklı olduğu öğrenildi. Almanya ile 2014'te Dünya Kupası kazanan deneyimli teknik adamın adeta kulübün anahtarını istediği ve kendi scout ekibini getirmek istediği belirtiliyor.

Lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını kapatarak ikinci yarıya daha iyi bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe'de teknik direktör sorunu bu hafta çözülüyor. Gelen bilgilere göre Joachim Löw, Fenerbahçe teknik direktörlüğü için en güçlü aday! 5 milyon €'luk teklif de 1 milyon euro daha arttırıldı. Löw'ün talebi ise çok farklı...

İŞTE ALMAN HOCANIN TALEBİ

Alman teknik adam Joachim Löw, Fenerbahçe'den para değil proje istiyor. Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre Löw için öncelik para değil. Hoca adayları arasında ilk sırada olan Löw, futbol şubesinin kendisine bağlanmasını istiyor.

Löw'ün de Fenerbahçe'den önemli istekleri var. Alman teknik adam, futbolu A'dan Z'ye, U11'den A takıma kadar full teslim istiyor. Ayrıca deneyimli hoca kendi scout ekibini de getirmeyi şart koştu. Transfer de önemli şartlardan biri ama Löw büyük bir değişim yanlısı değil ve 5-6 nokta isim ile takımın istenilen seviyeye ulaşacağına inanıyor.
Ancak burada büyük bir yol ayrımı var çünkü Alman futbol adamı, yönetimin çalıştığı menajerlik şirketini by pass edebilir. Bu da görüşmelerde büyük bir sorun olarak göze çarpıyor.

MESUT ÖZİL İLE DAHA ÖNCE ÇALIŞMIŞTI

Alman teknik adam Mesut Özil ve Löw daha önce Alman milli takımında birlikte çalışmıştı. Löw, Almanya milli takımıyla birlikte Dünya Kupası kazanma başarısı da göstermişti.

Fenerbahçe'nin Löw ısrarı sürüyor: Yönetim maaşa zam yaptı ama Alman hocanın talepleri bambaşka ile ilgili etiketler Fenerbahçe maaş Joachim Löw teknik direktör teklif talep
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.