Fenerbahçe'nin Lens için kozu Salih Uçan!

Fenerbahçe, Lens'in transferini bitirmek için Sunderland'e Salih Uçan'ın bonservisini teklif edecek. İngiliz ekibi, daha önce Türk futbolcu için teklif yapmıştı.

Fenerbahçe, Jeremain Lens'in transferini bitirmek için gelecek hafta İngiltere'ye çıkarma yapacak.

Yöneticiler Ali Yıldırım ile Önder Fırat, Hollandalı yıldızın bonservisini elinde bulunduran Sunderland ile masaya oturarak bu transfere son noktayı koymayı planlıyor. Sarı-lacivertliler, tecrübeli futbolcu için İngiliz kulübüne genç futbolcu Salih Uçan'ı takas olarak önerecek.

Sunderland, sezon başında Salih Uçan için 7 milyon Euro bonservis bedeli önermiş ancak Fenerbahçe, genç oyuncudan beklentileri olduğunu söyleyerek bu teklifi geri çevirmişti. Yöneticiler bu kez Lens için Salih'i takas olarak İngiliz ekibine önermeyi düşünüyor. Kanarya'da hedef, genç oyuncuyu kiralık verip aynı şekilde Hollandalı yıldızı kadroya katmak.

Fenerbahçe'nin Lens için kozu Salih Uçan! ile ilgili etiketler Salih Uçan Fenerbahçe Sunderland takas Lens
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.