Fenerbahçe'nin Kayserispor şokunu en iyi anlatan manşet!

Fenerbahçe ile Kayserispor Süper Lig'in 10. haftasında karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen maçta Fenerbahçe 90+5'te yediği golle 1 puana razı oldu. Maç sonrası en dikkat çekici başlığa ise Fanatik gazetesi imza attı.

Sezona kötü başlayan ve toparlanmaya çalışan Fenerbahçe, ligin 10. haftasında bir darbe de Kayserispor'dan aldı. Kayserispor maçını bir çıkış olarak gören Aykut Kocaman ve öğrencileri iyi başladıkları maçta erken gol yemelerine rağmen iyi toparlanmış ve skoru 3-1'e getirmişti. Neto'nun kendi kalesine gol atmasının ardından artan Kayserispor ataklarını durduramayan Fenerbahçe 90+5'te yedikleri golle, lider Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada puan farkını kapatma şansını elinden kaçırdı.

FANATİK'TEN BOMBA MANŞET

Fenerbahçe, Kayserispor'dan uzatmalarda yediği golle sahadan 1 puanla ayrılırken spor gazetelerinin de manşetlerini süsledi. En dikkat çeken başlık ise Fanatik Gazetesi'nden geldi. Neto'nun formasını yırttığı an ve Asamoah Gyan'ın 90+5'te attığı golün fotoğrafını kullanan Fanatik, 'Sahada son ana kadar kendini yırtan... Bu da forma yırtan' başlığını atarak okurların dikkatini çekti

Fanatik

Fenerbahçe'nin Kayserispor şokunu en iyi anlatan manşet! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kayserispor fanatik manşet forma yırtan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.