Fenerbahçe'nin kapısından dönen Carlo Ancelotti'den olay itiraf: Korkak bir tavuk gibi davrandım

Futbol tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden Carlo Ancelotti, Real Madrid'in başında mucizeye imza atarak Manchester City'yi de elemeyi başardı. İtalyan hoca Çizme'de Milan, İngiltere'de Chelsea, Fransa'da PSG, Almanya'da Bayern Münih ile şampiyon oldu. Kariyerinin ilk yıllarında ise, gerçek anlamda Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü. Konuyla ilgili İspanyol basınına açıklama yapan deneyimli çalıştırıcı, "Fenerbahçe'ye yanıt veremedim. Teklifi eşim kabul etmedi" ifadelerini kullanmıştı.

Futbol tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden Carlo Ancelotti, Real Madrid'in başında mucizeye imza atarak Manchester City'yi de elemeyi başardı. Dünyaca ünlü çalıştırıcı kariyerinin ilk yıllarında gerçek anlamda Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü. Akşam'da yer alan habere göre; Fenerbahçe ile anlaşmak için eşiyle birlikte İstanbul'a gelen ve Dereağzı Tesisleri'ni gezen Ancelotti, Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede sarı-lacivertli yönetime tüm şartlarını kabul ettirmiş ancak imza atılamamıştı.

"BÜYÜK UTANÇ DUYDUM"

Carlo Ancelotti yıllar sonra İspanyol basınına verdiği röportajda Fenerbahçe'den aldığı teklifi böyle anlatmıştı:

"Özel bir uçakla İstanbul'a gittim ve beni binlerce taraftar karşıladı. Parma'da 550 bin Dolar kazanıyordum ve üç yıl için 3 milyon Dolar teklif etmişlerdi. İmza atmamak için çeşitli bahaneler uydurdum. Gerçek şu ki İstanbul'a gitmeden önce Juventus beni aradı ve 'Seni burada istiyoruz' dedi. İtalya'ya dönünce Juventus'la anlaştım. Fenerbahçe'ye cevap vermem gerekiyordu bunu yapamadım. Korkak bir tavuk gibi davrandım. Fenerbahçe'nin başına geçemeyeceğimi onlara eşim söyledi. Bu yüzden her zaman büyük bir utanç duydum."

Fenerbahçe'nin kapısından dönen Carlo Ancelotti'den olay itiraf: Korkak bir tavuk gibi davrandım ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım Manchester City Real Madrid Ancelotti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.