Fenerbahçe’nin genç yıldızına Milli Takım'dan davet!

Fenerbahçe'nin sezon başında Makedonya'dan kadrosuna katmak üzere İstanbul'a getirdiği ancak 18 yaşını doldurmadığı için sözleşme imzalayamadığı Eljif Elmas, Makedonya Milli Takımı'na davet edildi.

Sezon başında Fenerbahçe’nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı genç futbolcu Eljif Elmas, Makedonya Milli Takımı’na davet edildi. Eljif Elmas, Makedonya Milli Takımı Teknik Direktörü Igor Angelovski tarafından 2 ve 5 Eylül tarihlerinde İsrail ve Arnavutluk ile oynanacak karşılaşmalar için Makedonya A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen ve Makedonya’nın Messi’si lakabını alan Eljif Elmas, resmi olarak sarı-lacivertli formayı giyemese de Makedonya Milli Takımından davet almayı başardı. Genç oyuncu sadece Fenerbahçe’nin Cagliari ile oynanan hazırlık maçının ikinci yarısında forma giydi. Eljif, soğukkanlılığı ve top hakimiyetiyle Fenerbahçeli taraftarları kendine hayran bırakmıştı.

İKİNCİ DEVREDE OYNAYABİLİR

27 Eylül doğumlu olan genç oyuncu, transfer döneminin 7 Eylül’de sona ermesi sebebiyle Fenerbahçe formasını ligin ilk yarısında giyemeyecek. 18 yaşına girdikten sonra profesyonel sözleşme imzalanacak olan Eljif Elmas, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe formasıyla ligde boy gösterebilecek.

Fenerbahçe’nin genç yıldızına Milli Takım'dan davet! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Eljif Elmas Milli Takım Makedonya davet çağrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.