Fenerbahçe'nin genç yeteneği Muhammed Gümüşkaya'ya Devler Ligi takımı talip

Avrupa'nın genç ve patlama yapmaya aday isimlerine yaptığı yatırımla tanınan Belçika şampiyonu Club Brugge, Muhammed Gümüşkaya için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı... Sarı-Lacivertli yönetim hiçbir koşulda 20 yaşındaki orta sahayı bırakmak istemiyor.

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve bu sezon A Takım'a çıkarak teknik direktör Vitor Pereira tarafından düzenli olarak oynatılan Muhammed Gümüşkaya'ya Belçika'dan talip var... 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için Şampiyonlar Ligi takımlarından Club Brugge, görüşme talebinde bulundu.

Yeni Asır'ın haberine göre; "Sarı-lacivertlilere Muhammed için başvuran ilk takım ise Club Brugge oldu. Belçika ekibi hem Fenerbahçe ile hem de Muhammed ile görüşme talebinde bulundu.

Oyuncunun kariyerinde patlama yapma yaşında olduğunu düşünen Brugge'ün, Türkiye'nin futbolcu gelişimi için doğru olmadığı ve bu yüzden Muhammed için Fenerbahçe ile ortak çalışma programı üzerinde duruyor."

Bu sezon Süper Lig'de 7, Avrupa'da 4 maça çıkan Muhammed, Kadıköy'de 1-0 kazanılan HJK Helsinki maçında attığı golle adını duyurmuştu.

 Fenerbahçe'nin genç yeteneği Muhammed Gümüşkaya'ya Devler Ligi takımı talip

ENNER VALENCİA TRABZONSPOR MAÇINI KAÇIRABİLİR

Bu sezon Süper Lig'de 7 maçta 2 gol, 2 asistlik skor katkısı veren ve Sarı-Lacivertliler'in hücumdaki en büyük kozu haline gelen Enner Valencia, Trabzonspor derbisini kaçırabilir.

Ekvador Milli Takımı'nda bulunan 31 yaşındaki forvetin Güney Amerika'dan İstanbul'a gelmesi ve yol yorgunluğu teknik heyeti düşündürüyor. Bolivya ve Venezuela maçlarında ilk 11'de şans bulan Valencia'nın 15 Ekim gecesi TSİ 00:00'da Kolombiya deplasmanında maçı var. Bu maç ile Trabzon deplasmanı arasında 67 saat süre var.

Milli takımdan geç ve yorgun dönecek olan Enner Valencia'nın Trabzon'a götürülmesi zor görünüyor. Öte yandan, Bolivya ve Venezuela maçlarında toplan 3 gol atan yıldız isim milli formayla attığı gol sayısını 33'e çıkardı ülke tarihine geçti. Valencia, rekoru 31 gollü Agustin Delgado'dan devraldı. 

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Muhammed Gümüşkaya'ya Devler Ligi takımı talip ile ilgili etiketler Fenerbahçe Club Brugge Muhammed Gümüşkaya Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.