Fenerbahçe'nin eski yıldızı korona oldu...

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Miroslav Stoch koronavirüse yakalandığını duyurdu. Stoch Kovid-19 testinin pozitif çıkmasına ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda durumunun iyi olduğunu söyledi. Sarı lacivertli kulüp ise yaptığı paylaşımda Stoch'a geçmiş olsun dilerken, sahalara eskisinden daha güçlü dönmesi temennisinde bulundu.

 

Türkiye'de Fenerbahçe dışında Bursaspor forması da giyen Stoch, Kovid-19 testinin pozitif çıkması sonrası Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

30 yaşındaki Slovak futbolcu mesajında "Herhangi bir problemim yok ve yakın zamanda sahalara döneceğime eminim. Ailem ve takım arkadaşlarımın testleri negatif çıktı. Doktorların uyarılarına uyarak evde kalacağım." dedi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı korona oldu...

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise Slovak oyuncunun Kovid-19 testinin pozitif çıkmasına ilişkin olarak şu mesaj paylaşıldı:

"Eski futbolcumuz Miroslav Stoch'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Miroslav Stoch'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sahalara eskisinden daha güçlü dönmesini diliyoruz."

Miroslav Stoch son olarak Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden PAOK'ta forma giyiyordu.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı korona oldu... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Bursaspor Miroslav Stoch PAOK kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.