Fenerbahçe'nin eski yıldızı geri dönüyor!

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan kiraladığı Lazar Markovic hakkında bir iddia ortaya attı. Buna göre Sarı Lacivertliler, Sırp futbolcu için yeniden devreye girdi.

Lazar Markovic, 2015/16 sezonunda Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymiş ve daha sonrasında yeniden Liverpool'un yolunu tutmuştu.

Fanatik'in haberine göre; Kadrosunda hiç düşünmediği Sırp futbolcuyu Sarı Lacivertliler'den sonra sırasıyla Sporting Lizbon, Hull City ve Anderlecht'e kiralayan Premier Lig temsilcisi, aynı tarifeyi önümüzdeki sezon için de uygulamak istiyor.

FENERBAHÇE DEVREDE!

Goal.com'un İngilizce yayım yapan versiyonunda yer alan habere göre Liverpool yönetimi, sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan Markovic'e yeniden kulüp bulması gerektiğini söyledi.

Sarı Kanarya'nın da bu gelişme üzerine harekete geçtiği ve 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu yeniden istediği kaydedildi. Öte yandan Sırp yıldızın geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Anderlehct de Markovic'le yakından ilgileniyor.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı geri dönüyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Liverpool lazar markoviç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.