Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ameliyat oldu

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu, eski başkan Aziz Yıldırım'ın ameliyat olduğunu duyurdu. Mosturoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Aziz Başkan başarılı bir by-pass ameliyatı geçirmiştir." dedi.

Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım kalp ameliyatı oldu.

Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'de yöneticilik yapan Şekip Mosturoğlu, Yıldırım hakkındaki son gelişmeyi paylaştı.

Twitter hesabından duyuru yapan Mosturoğlu, "Aziz Başkan başarılı bir by-pass ameliyatı geçirmiştir. Mücadele dolu hayatında karşılaştığı her zorluktan yüreği ve başı dik çıkan başkanımız bunun da üstesinden gelecektir. Dualarımız Aziz başkanla." ifadelerini kullandı.

 

 

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Aziz Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Kulüpten yapılan açıklamada "

Eski Başkanımız Aziz Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimizle

Bugün bypass ameliyatı olduğunu öğrendiğimiz Eski Başkanımız Aziz Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşması temennilerimizle acil şifalar diliyoruz." dendi. 

 

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ameliyat oldu ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Fenerbahçe futbol Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.