Fenerbahçe'nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia en iyi sezon başlangıcını yaptı

Hatayspor galibiyetinde yaptığı 2 asistle alkış toplayan Fenerbahçe'nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia, Sarı-Lacivertliler'in attığı 17 golde 5 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı. 31 yaşındaki futbolcu, "Buraya iyi bir takıma karşı oynamaya geldik. Şükürler olsun ki 3 puanı aldık. Ben bu takıma katkı sağladığım zaman çok mutlu oluyorum" dedi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Hatayspor'u deplasmanda 1-2 mağlup ederken, 29 dakikada attırdığı 2 golle maça damgasını vuran isim Enner Valencia oldu. Ekvadorlu forvet bu sezon Sarı-Lacivertliler'in attığı 17 golde 5 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Takımının en çok skor katkısı sağlayan ismi konumundaki 31 yaşındaki forvet, Süper Lig'de 6 maçta 2 gol, 2 asistle oynadı. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Valencia, "Buraya iyi bir takıma karşı oynamaya geldik. Şükürler olsun ki 3 puanı aldık. Ben bu takıma katkı sağladığım zaman çok mutlu oluyorum. Taraftarın bana desteğinden mutluyum. Her şeyi onları mutlu etmek için yapıyoruz. İnanılmaz destek veriyorlar. Sene sonunda onlara güzel bir şeyler hediye etmek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia en iyi sezon başlangıcını yaptı

"SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise çok iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, basın toplantısında şöyle konuştu:

"Defansif anlamda çok organizeydik, baskılıydık. Aynı zaman da ofansta çok fazla pozisyon ürettik. Defansta da çok istikrarlı bir görüntü sergiledik. Yediğimiz gol bizim için biraz şanssızlıktı, üzücüydü. Aynı zamanda ürettiğimiz onca pozisyonu değerlendirmememiz de üzücüydü. Eğer bu pozisyonları değerlendirmiş olsaydık maçın son bölümünde sıkıntı yaşamazdık. Ama oyuncularımın göstermiş oldukları performanstan çok memnunum. Stratejik anlamda istediklerimizi sahada gerçekleştirebildik. Böyle bir oyuncu grubu ile çalışıyor olmaktan, böyle bir taraftarımız olduğu için gururluyum. Bu kulüp her şeyin en iyisini hak ediyor bizde savaşmaya devam edeceğiz. Şimdi yapmamız gereken toparlanıp, bir sonraki maç için hazırlanmak."

4 maçlık galibiyet serisi sona eren Hatayspor'da ise teknik direktör Ömer Erdoğan"F.Bahçe'nin savunması muhteşem oynadı, tebrik ediyorum. Bize pozisyon vermediler" dedi.

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia en iyi sezon başlangıcını yaptı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Enner Valencia Vitor Pereira ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.