Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza hakkında flaş sözler: Geri dönebilir

Vitor Pereira dönemi sonrası Fenerbahçe teknik direktör arayışına girmişti. Bu süreçte Kanarya, İsmail Kartal ile sezon sonuna kadar anlaşma yapmıştı. Kartal göreve gelmeden önce, teknik direktörlük görevi için sarı-lacivertli kulübün efsane Alex de Souza'nın ismi gündeme gelmişti. Bu haberler "Alex bir gün Fenerbahçe'nin hocası olur mu?" sorusunu akıllara getirdi. Sarı-lacivertli takımın efsane ismi hakkında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV'de konuya dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın kulübe geri dönüşü ihtimaline yönelik soruya Beyaz TV'de yanıt verdi.

GERİ DÖNEBİLİR YORUMU

Başkan Ali Koç yaptığı açıklamada Alex De Souza'nın teknik direktörlük konusunda gelişmeye devam ettiğini belirterek, "Alex de Souza, teknik direktörlük kıvamına gelirse, geri döner" açıklamasını yaptı.

GHEORGHE HAGI ÖRNEĞİ

Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin teknik direktör olarak Galatasaray'da çalıştığını ancak başarılı olamadığı örneğini veren koç, "Gheorghe Hagi örneği var, ama Hagi olmadı" diye konuştu

Şu anda Brezilya ekiplerinden Sao Paulo'nun U20 takımını çalıştıran Alex de Souza'nın ismi, Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia ediliyor.

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza hakkında flaş sözler: Geri dönebilir ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Süper Lig Brezilya alex hagi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.