Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü

Fenerbahçe tribünlerinin eski amigolarından olan ve “Omuz omuza Adnan” lakabı ile tanınan Adnan Öztürk, Senegal’den özel ambulans uçakla dönerken, koronavirüs nedeni ile yaşamını yitirdi. Efsane amigo Öztürk’ün cenazesinin İstanbul’a getirilerek toprağa verileceği öğrenildi. 1960 doğumlu olan Adnan Öztürk, 1985 ve 1995 yılları arasında Fenerbahçe tribünlerinde oldukça etkin bir konumdaydı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

 Futbol karşılaşmalarında tribünlerde seyircileri çoşturan amigolar, renkli kişilikleri ve unutulmaz hareketleri ile daima hafızalarda kalmıştır.İşte onlardan biri olan ve yıllarca Fenerbahçe maçlarında amigoluk yapan Adnan Öztürk, Senegal'den gelirken hayatını kaybetti.

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü

Fenerbahçe seyircisinin saatler önce stada gelerek, hareketleri ve sözleri ile tribünleri çoşturmasını bekledikleri Omuz omuza Adnan’ın çalıştığı Senegal’de havalimanında korona virüsüne yakalandığı ve tedaviye olumlu cevap vermemesi üzerine İstanbul’a gelirken uçakta vefat ettiği öğrenildi.

Efsane amigo Öztürk’ün cenazesinin Türkiye'ye getirilerek toprağa verileceği ifade edildi.

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü - Resim : 2

SOSYAL MEDYA HESABINDTAN HASTALIĞINI DUYURMUŞTU!

Ölümü ile tüm Fenerbahçeli taraftarları üzüntüye boğan Adnan Öztürk’ün,koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurduğu ortaya çıktı. Amigo Adnan 15 Şubat tarihinde sosyal medya hesabından,”4 gündür çok kötüydüm doktor Covid 19 test istedi sonuç az önce geldi. Malesef pozitif, 15 gün evdeyim.”dedi. Adnan Öztürk, sosyal medya hesabından hastalığı ile ilgili gelişmeleri şöyle yazdı:

“Selamlar dostlar güzel insanlar mesaj kutusu nerdeyse kitlenmiş binlerce mesaj var çok teşekkür ederim, tedavi süreci devam ediyor. Oksijen takviyesi devam şimdi ciğerleri temizliyorlar. Her şey çok güzel olacak inşallah hepinizi çok seviyorum "

"Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar hastanede yatıyorum çok zor geçiyor atlatacağız. Allah'ın izniyle hep birlikte herkese selamlar sevgiler devamlı yazamıyorum kusura bakmayın lütfen kendinize iyi bakın."

"Günaydın hayırlı sabahlar Allah'ın izni ve sizlerin duaları ile birlikte güzel günler göreceğiz hastanede yatıyorum oksijen takviyesi alıyorum. Her gün az kaldı inşallah hepinizi çok seviyorum biz Fenerbahçeliyiz."

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü - Resim : 3

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü - Resim : 4
AMİGO ADNAN’IN SON MESAJI

Amigo Adnan’ın rahatsızlığının artması üzerine, Türkiye’den Fenerbahçeli yöneticilerin de devreye girmesi ile özel ambulans uçakla İstanbul’a gelirken yazdığı son mesajda şunları yazdı:

“Selamlar dostlar yarın Senegal'den özel ambulans uçakla İstanbul'a geliyorum. tedavim Medical Park'da devam edecek. ayrı kaldık fakat sağlık kendinize iyi bakın Fenerbahçeli canlar" 

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLANDI

Hemen her takımın seyircisinin takdir ettiği Fenerbahçe’nin amigolarından olan Adnan Öztürk’ün koronavirüs nedeni ile ölmesinden sonra sosyal medyada binlerce başsağlığı mesajı yazıldı. O paylaşımlardan bazıları şöyle:

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü - Resim : 5

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü - Resim : 6

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü - Resim : 7

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü - Resim : 8

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü - Resim : 9

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü - Resim : 10

Efsane amigo Senegal'de koronadan öldü ile ilgili etiketler Fenerbahçe adnan öztürk amigo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.