Fenerbahçe'nin Danimarkalı golcü Andreas Cornelius transferinde son dakika gelişmesi...

Serie B'ye düşen Parma'dan ayrılmaya hazırlanan Andreas Cornelius'un menajerleri Fenerbahçe ile görüşüyor. Geçen sezon 29 maçta sadece 1 gol atan 1.93'lük santrfor, Trabzonspor'un da listesindeydi. Danimarkalı futbolcunun transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Parma'da ayrılması beklenen Andreas Cornelius ile ilgilendiği ortaya çıktı. İtalyan basını, 28 yaşındaki Danimarkala "pivot santrforu" Sarı-Lacivertli ekibe yazdı.

İtalyan basınının "transfer fenomeni" Nicolo Schira, Cornelius'un Parma'dan ayrılacağını ve 1.93'lük golcünün menajeriyle Fenerbahçe yönetiminin yeniden görüşmelere başladığını iddia etti. Schira, birkaç saat sonra da Trabzonspor'la ilgili bir iddia gündeme getirdi. Danimarkalı golcüye Bordo-Mavililer'de talip olmuş ancak futbolcu kendisine gelen cömert teklifi geri çevirmiş.

Fizik olarak Alexander Sörloth'u andıran futbolcunun Abdullah Avcı tarafından ısrarla istendiği biliniyor. Fenerbahçe ise geçtiğimiz haftalarda futbolcu için nabız yoklamış ancak olumsuz cevap almıştı. Yaşanan son gelişmenin ardından transfer masası yeniden kuruldu. Parma'nın Serie B'ye düşmesinin bu transferi kolaylaştıracağı belirtiliyor.

GALATASARAY'IN ESKİ GÖZDESİ

Kopenhag'da oynadığı yıllarda ismi sık sık Galatasaray'la anılan Cornelius, geleceğin büyük golcüleri arasında gösteriliyordu. 2017 yazında Galatasaray yerine Serie A ekiplerinden Atalanta'ya 6 milyon euro bonservisle transfer olan Danimarkalı santrforun İtalya macerası istediği gibi başlamadı. 

Bir sezon sonra Fransa'nın köklü kulüplerinden Bordeaux'ya kiralanan futbolcu dönüşte de Parma'ya kiralandı. Parma'da yükselişe geçen futbolcunun bonservisi bu yaz 8.4 milyon euroya alınmıştı. Gervinho'yu Trabzonspor'a gönderen Parma'nın Cornelius'la sözleşmesi 2024 yılına kadar sürüyor.

Geçen sezon Serie A'da sadece 1 gol atabilen futbolcunun "zorunlu satın alma opsiyonu"nun kullanıldığı ve takımda istenmediği belirtiliyor. EURO 2020'de Danimarka kadrosunda yer alan Andreas Cornelius, 4 maçta da yedekten oyuna dahil olmuştu.

Fenerbahçe'nin Danimarkalı golcü Andreas Cornelius transferinde son dakika gelişmesi...

Fenerbahçe'nin Danimarkalı golcü Andreas Cornelius transferinde son dakika gelişmesi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor parma Andreas Cornelius
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.