Fenerbahçe'nin Bruma transferi için olay sözler! "Bana göre futbolu bırakmalı"

Fenerbahçe'de tartışmalı Bruma transferinin yankıları sürerken PSV cephesinden çok çarpıcı açıklama geldi. Hollanda devinin efsane ismi, söz konusu transfere dair flaş ifadeler kullandı. Bruma'nın PSV'nin bu yüzyıldaki en kötü transfer olduğunu belirten eski futbolcu, “Bu hafta aldığım en güzel haber o çocuğun satılmasıydı” dedi.

Fenerbahçe'de Bruma transferinin yankıları sürüyor. Sarı-Lacivertlilerin, Bruma'nın bonservisini 4,250 milyon Euro karşılığında almasının ardından taraftarlar sosyal medyada ayaklanmıştı. Konuyla ilgili PSV cephesinden de çok konuşulacak açıklamalar geldi.

BRUMA İÇİN OLAY SÖZLER:

Fenerbahçeli taraftarların Bruma transferine dair tepkileri sürerken, PSV'nin efsane futbolcusu konuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Hollanda devinin iz bırakan isimlerinden Van de Kerkhof, Bruma'yı yerden yere vurdu.

Fenerbahçe'nin Bruma transferi için olay sözler! "Bana göre futbolu bırakmalı"

"BRUMA PSV'NİN BU YÜZYILDAKİ EN KÖTÜ TRANSFERİ"

Fenerbahçe'nin Bruma'nın bonservisini almasına değinen efsane isim, "Bu hafta aldığım en güzel haberdi" dedi. Sözlerinin devamında ifadelerini sertleştiren Kerkhof, Bruma'nın PSV'nin bu yüzyıldaki en kötü transferi olduğunu belirtti ve "Bana göre futbolu bırakmalı" şeklinde konuştu.

SADECE 5 MAÇA ÇIKABİLDİ

Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda sadece 5 maça çıkan Bruma gol sevinci yaşayamazken 1 asistlik katkı verdi.

Fenerbahçe'nin Bruma transferi için olay sözler! "Bana göre futbolu bırakmalı" ile ilgili etiketler Fenerbahçe PSV Eindhoven Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.