Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Willian Arao, Kadıköy'de oynanacak rövanş için umutlu konuştu

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile Polonya'da karşılaştı. Mücadele 0-0'lık eşitlikle tamamlandı. Maçın ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Willian Arao, rövanş için umutlu konuştu. İyi bir maç çıkardıklarını dile getiren Brezilyalı futbolcu, "İlk maçım için mutluyum. Galibiyet isterdim. İkinci maçta galibiyet için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Arao, 0-0 biten Kiev maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Arao, "Avantajlı gibi gözüksek de turu geçmek kolay olmayacak. İyi bir maç çıkardık. Pozisyonlar yakaladık, rakip de yakaladı. Hocamız değişiklikler yaptı. Birkaç pozisyona daha girdik. İyi bir maç çıkardık. İlk maçım için mutluyum. Galibiyet isterdim. İkinci maçta galibiyet için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.

"MAÇ OYNADIKÇA YÜKSELECEĞİM"

Sarı-lacivertli futbolcu, "Performansımdan mutluyum ama asla yeterli görmem. Her zaman daha iyisini verebilirim. Her antrenman, her maç oynadıkça performansım yukarıya çıkacak. Bugün iyi bir maç çıkardım ama bunla yetinemem. Her zaman daha iyisini yapmak isterim" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'deki adaptasyon süreci için de konuşan Brezilyalı futbolcu, "Adaptasyonum rahat geçiyor, burada iyi karşılandım herkes tarafından. Artık evimi de buldum, ailem kısa sürede gelecek. Her maçta daha iyi performans sergilemek istiyorum. Önümüzdeki maçta da daha iyi oynayıp, turu geçmek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Willian Arao, Kadıköy'de oynanacak rövanş için umutlu konuştu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kadıköy Polonya willian arao Dinamo Kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.