Fenerbahçe'nin anlaşmak üzere olduğu Kolasinac'a Roma ve Milan da talip oldu

Caner Erkin kadro dışı kaldığı Fenerbahçe'de sol bek için arayışlar sürerken, Kolasinac'la ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor... Sarı-Lacivertliler'in anlaşmak üzere olduğu Boşnak oyuncuya, İtalya'dan Roma ve Milan da talip oldu.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin karşısına İtalya'dan güçlü rakipler çıktı.

Teknik Direktör Vitor Pereira tarafından düşünülmeyen Caner Erkin'in kadro dışı bırakılması sonrası sol bek takviyesi için çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler'in gündeminde bir süredir Boşnak yıldız Sead Kolasinac var.

MESUT ÖZİL'İN ESKİ TAKIM ARKADAŞI

2017'den bu yana Arsenal forması giyen 28 yaşındaki oyuncu Topçular'da yeteri kadar forma şansı bulamazken, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Bundesliga'da Schalke 04 formasıyla geçirdi.

Arsenal'la 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Mikel Arteta tarafından kadroda düşünülmeyen Kolasinac'a Fenerbahçe teklifini iletirken, Seria A'nın güçlü ekipleri Milan ve Roma da oyuncuya talip oldu.

MOURİNHO İSTİYOR

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Roma'da göreve başlayan Jose Mourinho, rotasyonda kullanmak üzere oyuncuyu istiyor. Haberin devamında Kolasinac'ın, Arsenal'dan takım arkadaşı Mesut Özil ile olan dostluğunda dolayı Sarı-Lacivertliler'e yakın olduğu belirtildi.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFERLERİ

Fenerbahçe 2021-22 sezonu öncesi Serdar Dursun, Steven Caulker, Çağtay Kurukalıp ve Burak Kapacak transferlerini resmen açıklarken, son detayların konuşulduğu Güney Koreli stoper Min-jae Kim'i de yakın zamanda duyurması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin anlaşmak üzere olduğu Kolasinac'a Roma ve Milan da talip oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Jose Mourinho Roma Sead Kolasinac
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.