Fenerbahçelilerin CHP'ye Ekrem İmamoğlu isyanı!

CHP'nin Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermesi Fenerbahçelileri kızdırdı. Sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada İmamoğlu'na oy verilmemesi için kampanya başlattı. Fenerbahçelilerin bu kızgınlığın ana sebebi ise İmamoğlu'nun FETÖ'nün şike kumpasına ve şer örgütüne sahip çıkmış olması...

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, uzun süre Trabzonspor Futbol Kulübü ve Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde de yöneticilik yapmıştı.

İmamoğlu,"Şike" kumpası sırasında 15 Temmuz sonrası kapatılan FETÖ'ye ait Samanyolu TV'nin vazgeçilmez konukları arasındaydı.

İmamoğlu bazen konuk olarak bazen de telefon bağlantısı ile örgütün Fenerbahçe ile birlikte bazı kulüpleri hedef alan "Şike" kumpasına açıkca destek vermişti. 

dan biri olan İmamoğlu'nun "Şike" kumpasına verdiği destek halen hafızalarda tazeliğini koruyor.

 Kumpası düzenleyen savcı ve polislere "Bunu olumlu yorumlamanın dışında yapacak bir şey yok. Çok olumlu yorumluyorum. Artı, söylediğiniz bir şeyin karşılığı olarak; (şike) kanıtlanamıyordu, ispatlanmıyordu diyorsunuz... Bence öyle söylemeyelim bugüne kadar kanıtlanmak istenmiyordu! İspatlanmak istenmiyordu, diyelim.

Kararlı gidişlerini ve bu süreci yürüten herkesi kutluyorum. İnşallah sonuca en kısa sürede varılır. Sonuç çok önemli, süreç uzadığı sürece farklı yorumlara başlanır ve fayda yerine sıkıntı vermeye başlar. Sürecin çok hızlı işlemesi lazım." sözleri ile destek vermişti. 

SuperHaber'in İmamoğlu'nun "Şike" kumpasına verdiği desteği hatırlatan haberinin ardından Fenerbahçeli taraftarlar tam anlamı ile ayaklandı. 

Sosyal medyada İmamoğlu'na oy verilmemesi için çağrılar yapılmaya, mesajlar paylaşılmaya başlandı. 

Kimi yaptığı seçim nedeniyle CHP yönetimine ateş püskürdü, kimi direkt olarak Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan mesajların ortak noktası ise "F.Bahçe düşmanlarına oy yok" vurgusu oldu.

İşte sarı lacivertli taraftarların İmamoğlu'na oy verilmemesi için başlatılan sosyal medya kampanyasından bazı paylaşımlar...

Fenerbahçelilerin CHP'ye Ekrem İmamoğlu isyanı!

Fenerbahçelilerin CHP'ye Ekrem İmamoğlu isyanı! - Resim : 2

Fenerbahçelilerin CHP'ye Ekrem İmamoğlu isyanı! - Resim : 3

Fenerbahçelilerin CHP'ye Ekrem İmamoğlu isyanı! - Resim : 4

Fenerbahçelilerin CHP'ye Ekrem İmamoğlu isyanı! - Resim : 5

 

 

 

Fenerbahçelilerin CHP'ye Ekrem İmamoğlu isyanı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.