Fenerbahçeliler üzülecek! Obradoviç ile anlaşılamadı...

Fenerbahçe Beko'nun Sırp teknik direktörü Zeljko Obradovic, yönetimle masaya oturdu. Gherardini ve Ali Koç'un hazır bulunduğu ilk toplantıdan anlaşma çıkmadı. Taraflar yarın bir kez daha masaya oturacak.

Fenerbahçe Beko'ya bir Euroleague şampiyonluğunun yanısıra üst üste 5 Final Four yaşatan Sırp teknik direktör Zeljko Obradovic görüşmeler için dün Belgrad'dan İstanbul'a gelmişti.

Fenerbahçe Beko'ya tarihini zaferler kazandıran Sırp teknik adam, Takım Genel Menajeri Gherardini ve Başkan Ali Koç ile biraraya geldi.

Ancak görüşmede herhangi bir anlaşmaya varılamadı. Fenerbahçe Beko yönetimi yarın Obradovic ile bir kez daha masaya oturacak.

BAŞKA TAKIMLARLA GÖRÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

Koronavirüs salgını nedeniyle 27 Mart'ta ülkesine dönen Obradovic'in Fenerbahçe'nin gelecek sezon takım bütçesinde kısıtlamaya gidecek olması nedeniyle durumdan hoşnut olmadığı bu nedenle başka takımlarla görüştüğü iddia edilmişti.

Fenerbahçeliler üzülecek! Obradoviç ile anlaşılamadı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Obradovic Ali Koç Gherardini
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.