Fenerbahçeli taraftarlar dün gece Beyaz TV önünde toplandı: Ali Koç'a destek, Kütahyalı'ya tepki

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert sözlerle yüklendi. 3 Temmuz'daki şike kumpasına destek veren Kütahyalı'ya "Aziz Yıldırım devletin yanında değildi ne demek? O zaman terör örgütünün en dibinde sensin. Program bitene kadar Aziz Yıldırım'ın ismini ağzına alma. Bir kendine gel" diyen Ali Koç'a destek veren Fenerbahçe taraftarları Beyaz TV'nin önünde toplandı. Ali Koç'a destek veren sarı lacivertli taraftarlar Kütahyalı'ya tepki gösterdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün akşam Beyaz TV'nin canlı yayınına katıldı. Transfer gündemi ve yeni teknik direktör konusunda açıklama yapan Koç, Rasim Ozan Kütahyalı'ya yönelik sözleriyle dün akşama damga vurdu.

Başkan Koç, FETÖ’nün 3 Temmuz kumpasında örgüte destek veren Rasim Ozan Kütahyalı’yı hedef alarak, "Rasim Ozan Kütahyalı ne zaman spor yorumcusu oldu? Tam 3 Temmuz sonrası oldu. Mehmet Baransu ile ne hikmetse aynı dönem." dedi.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI ALİ KOÇ'A DESTEK İÇİN BEYAZ TV'NİN ÖNÜNDE TOPLANDI

Ali Koç'un olay olan sözleri sonrası Fenerbahçe taraftarları Koç'a destek için Beyaz TV'nin önünde toplandı. Kanalın önünde toplanan sarı lacivertli taraftarlar Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert sözlerle yüklenirken Ali Koç'a destek verdi. Fenerbahçe Başkanı Koç, Beyaz TV'den taraftarların destek sloganları eşliğinde ayrıldı.

RASİM OZAN KÜTAHYALI'DAN ALİ KOÇ'A TEPKİ

Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ali Koç'a tepki gösterdi. Beyaz TV önünde kendisine yönelik küfürlü sloganlar atılmasına dikkat çeken Kütahyalı şu ifadeleri kullandı:

"Ali Koç… Eserinle gurur duyabilirsin… Benim anneme kasten küfrettiriyorsun. Al izle… Kendi 4 senelik başarısızlık tablonu örtmek, nefret ettiğin Aziz Yıldırım’ı yeniden yanına çekmek, tribünleri konsolide etmek için sürekli bana yükseldin. Bu gece herşeyi planlı yaptın Koç.."

 Fenerbahçeli taraftarlar dün gece Beyaz TV önünde toplandı: Ali Koç'a destek, Kütahyalı'ya tepki

Fenerbahçeli taraftarlar dün gece Beyaz TV önünde toplandı: Ali Koç'a destek, Kütahyalı'ya tepki ile ilgili etiketler Ali Koç Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV protesto Fenerbahçe destek taraftar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.