Fenerbahçeli taraftardan Caner-Gökhan tepkisi: İhanetin affı olmaz

Son günlerde isimleri sık sık Fenerbahçe'ye yeniden transfer olacakları söylentileriyle basında yer alan Caner Erkin ve Gökhan Gönül için sarı-lacivertli taraftarlardan flaş bir tepki geldi. Gece saatlerinde Kadıköy'de yer alan Ülker Stadyumu'na giden taraftarlar, ''İhanetin affı olmaz'' pankartı açarak, iki milli futbolcunun adını çizdi.

Fenerbahçe yönetimi, gelecek sezon sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu'nun yoğun ısrarı üzerine Gökhan Gönül ile Caner Erkin'i transfer etmek için harekete geçmişti.

TARAFTAR KIZDI

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan iki futbolcunun eski takımına döneceği yönünde çıkan haberler, bazı sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.

"İHANETİN AFFI OLMAZ"

İki futbolcunun Beşiktaş'a giderek Fenerbahçe'ye ihanet ettiğini düşünen futbolseverler, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın önüne bir pankart astı.

Taraftarlar, üzerinde "İhanetin affı olmaz" yazan bu pankartla yönetime "Caner'le Gökhan'ı istemiyoruz" mesajı gönderdi.

Gelen bu tepki üzerine yönetimin nasıl bir karar alacağı merak konusu.

PARA ATMIŞLARDI

Yıllarca formasını giydiği Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olduktan sonra ilk Kadıköy deplasmanında Gökhan Gönül paralı tepkiye maruz kalmıştı.

Maça gelen Fenerbahçeli taraftarlar Gökhan Gönül için özel yaptırdıkları paraları futbolcuya atarak tepki göstermişti.

Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'den gelen teklifi yeterli bulmadığı ve Beşiktaş'a gittiği iddia edilmişti.

Fenerbahçeli taraftardan Caner-Gökhan tepkisi: İhanetin affı olmaz

Fenerbahçeli taraftardan Caner-Gökhan tepkisi: İhanetin affı olmaz ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Gökhan Gönül Caner Erkin Kadıköy taraftar stadyum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.