Fenerbahçeli oyuncu Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi. Düğüne, Başkan Ali Koç ve Fenerbahçeli futbolcular da katılım gösterdi. Sarı-lacivertliler yaptığı paylaşımda, ''Dimitrios Pelkas ve Kiveli Marda çiftini tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.'' ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi. Düğüne, Başkan Ali Koç, yeni teknik adam Jorge Jesus ve Fenerbahçeli futbolcular da katılım gösterdi.

Fenerbahçeli oyuncu Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda:

''Futbol A Takımımızın Yunan oyuncusu Dimitris Pelkas, hayatını Kiveli Marda ile birleştirdi.

Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen düğün törenine; Başkanımız Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, Futbol A Takımımızın teknik ve idari kadrosu ile futbolcularımızın yanı sıra çiftin ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.
 
Dimitrios Pelkas ve Kiveli Marda çiftini tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.'' ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçeli oyuncu Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi - Resim : 2

SARI-LACİVERTLİ FORMAYLA GEÇEN SEZON 5 GOLLE TAKIMA KATKIDA BULUNDU

Dimitrios Pelkas, Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezon 33 resmi maçın 13'ünde ilk 11'de yer aldı. 28 yaşındaki Yunan oyuncu bu karşılaşmalarda 5 golle takımına katkıda bulundu.

Fenerbahçeli oyuncu Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi - Resim : 3

Fenerbahçeli oyuncu Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dimitrios Pelkas Dimitrios Pelkas evlendi Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.