Fenerbahçeli Mauricio Isla'dan açıklama geldi!

Fenerbahçeli oyuncu Mauricio Isla, kendi kulübünün televizyonuna açıklamalarda bulundu. Isla '' Avantajlı skorla dönmemiz ikinci maç öncesinde olumlu bir görüntü oluşturdu.'' dedi

Fenerbahçeli Mauricio Isla, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Beşiktaş maçına değinen Şilili futbolcu “Yarı finalin ilk ayağını Beşiktaş’ın sahasında oynadık. 2-2 memnuniyet duyabileceğimiz bir skor. Rövanş karşılaşması bizim sahamızda oynanacak. Bu defa onlar için çok zor bir karşılaşma olacak. Avantajlı skorla dönmemiz ikinci maç öncesinde olumlu bir görüntü oluşturdu. İyi futbolla, gerekli skoru alıp, adımızı finale yazdırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

''İLK HEDEFİMİZ LİGİ ŞAMPİYON TAMAMLAMAK.''

Lig'in kendileri için Kupa’dan daha önemli olduğunu söyleyen Isla "Kupa maçında elimizden gelen tüm mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalıştık ama her şeyden önce lig geliyor. İlk hedefimiz ligi şampiyon tamamlamak. Artık o maç geride kaldı. Bizim için en önemli maç, pazar günkü karşılaşma. Maçı kazanmak istiyoruz. Elimizden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyup, kazanacağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Taraftara da çağrıda bulunan deneyimli futbolcu "Onlar bizimle beraberken neler yapabildiklerini hepimiz gayet iyi şeklide biliyoruz. Onlardan tek ricam; bugüne kadar ne yapıyorlarsa aynısına pazar günü de devam etsinler. Stadımızı doldursunlar. İlk dakikadan 90. dakikaya kadar desteklerini sürdürsünler. Onlar olduğunda stadımız bambaşka bir yer oluyor. Taraftarımızla birlikte kendimizi çok farklı hissediyoruz.“ diyerek destek istedi.

Fenerbahçeli Mauricio Isla'dan açıklama geldi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe mauricio ısla Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.