Fenerbahçeli Kim Min-Jae yeni sezon öncesi askerlik görevini yapacak

Fenerbahçe'de sergilediği performansla yıldızı parlayan ve birçok takımın transfer listesinde yer alan Koreli stoper Kim Min-Jae vatani görevi askerliğini yapacak.

Fenerbahçe'nin sezon öncesinde Beijing Guoan takımından 3 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer ettiği Güney Koreli Kim Min-Jae sergilediği performansla göz doldurdu ve dünayca ünlü kulüplerin transfer listesine yerleşti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton ve İtalya'dan Napoli'nin listesinde de olan Kim Min-Jae yeni sezon öncesinde vatani borcunu ödeyecek.

MADALYA KAZANDI, ASKERLİĞİ 3 HAFTAYA İNDİ

Ajansspor'un haberine göre; Kore'de zorunlu askerlik görevi 21 ay ancak 2018 Asya Oyunları'nda ülkesine altın madalya kazandıran Kim Min-Jae'nin askerliği 3 haftaya indirildi.

25 yaşındaki futbolcunun yaz transfer döneminde askerlik görevini yapması planlanıyor.ü

Koreli savunmacı bu sezon sarı-lacivertlilerde 39'u ilk 11, 40 maçta oynadı ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Fenerbahçeli Kim Min-Jae yeni sezon öncesi askerlik görevini yapacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kim Min Jae
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.