Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray galibiyeti sonrası soyunma odasında çılgın sevinç...

Ezeli rakibi Galatasaray'ı deplasmanda 1-2 mağlup eden Fenerbahçe, soyunma odasında zaferi "Will Grigg's on Fire" şarkısıyla kutladı. Sarı-Lacivertliler Twitter hesabından coşku dolu anları paylaştı. NEF Stadyumu'ndaki 50 bin Galatasaray seyircisinin önüne son 4 maçta 1 puan toplamış şekilde çıkan Fenerbahçe'de maçın kahramanı Miguel Crespo oldu.

Altay Bayındır'ın omuz sakatlığı sonrası formayı kapan Berke Özer, G.Saray deplasmanında milli kaleciyi aratmadı... Yaptığı 3 net kurtarışla takımını maçta tutan ve 90+4'te gelen golle alınan 3 puanın mimarlarından olan 21 yaşındaki kaleci, taraftarın yeni sevgilisi oldu.

Fenerbahçe'nin 2018 yazında Altınordu'dan 2.5 milyon euro bonservisle transfer ettiği ve Altay'ın Avrupa'ya yüksek bir bonservisle muhtemel satışı sonrası kaleye hazırlanan Berke Özer, bu sezon son 4 maçta oynadı.

Galatasaray derbisi öncesi taraftarlar tedirginlik yaşıyordu ancak Berke gösterdiği performansla kalitesini konuşturdu.

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen maçın ardından genç kaleci hakkında söylediği olumsuz sözlerden dolayı özür dilerken, "Berke şimdi rüyada gibidir. Anne beni uyandırma diyodur" ifadeleriyle gülümsetti. 

"AKLIMDA GALİBİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY YOKTU"

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Berke Özer, şunları söyledi: "Çok mutluyuz hepimiz. Çok ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Günde 2 serum oldum. 24 saatin 18-19 saati uykuyla geçti. Her şartta olsaydı çıkardım. 21 senedir her Fenerbahçe maçını izlerken ben de kalede oluyordum aslında. Takım arkadaşlarıma, hocamıza, başkanımıza teşekkür ediyorum. Eğer bir maçta Fenerbahçe kalecisiyseniz bekleyeceğiniz tek şey galibiyet. Aklımda galibiyetten başka bir şey yoktu. Rüyada gibiyim."

Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray galibiyeti sonrası soyunma odasında çılgın sevinç...

 

Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray galibiyeti sonrası soyunma odasında çılgın sevinç... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Berke Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.