Fenerbahçe'den Tolga Ciğerci sürprizi! İmzayı attı

Fenerbahçe, Galatasaray'dan ayrılan Tolga Ciğerci'yi transfer etti. Ciğerci'nin sözleşmesinde çok özel bir madde bulunuyor. Açıklamanın önümüzdeki saatlerde resmen yapılması bekleniyor

Transferin son gününde Fenerbahçe'den sürpriz bir adım geldi. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray ile yollarını ayıran Tolga Ciğerci'yi renklerine kattı.

Sarı lacivertliler bonservisi elinde olan Tolga Ciğerci ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Edinilen bilgiye göre Tolga Galatasaray'da kazandığından daha az bir bedele Fenerbahçe'ye imza attı.

Bilindiği gibi Galatasaray, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. KAP'a yapılan bildirimde Tolga'nın yıllık ücretinden tasarruf sağlandığı ifade edilmişti.

SÖZLEŞMESİNDEKİ ÖZEL MADDE

Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesine özel bir madde koydurdu. Buna göre Tolga daha önce sakatlandığı ayak parmaklarından benzer bir sakatlık yaşadığı takdirde kulüp sözleşmesini feshedecek.

GALATASARAY 'TASARRUF SAĞLADIK' DEMİŞTİ

Galatasaray kulübü tarafından KAP'a yapılan açıklamada Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada, "Tolga Ciğerci ile Şirketimiz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir.

Buna göre, futbolcuya ödenecek olan 2.000.000 EUR yıllık net sabit transfer ücretinin 1.925.000 EUR tutarındaki kısmından tasarruf sağlanmıştır." ifadelerine yer verilmişti.

HERTA BERLİN'DEN GALATASARAY'A TRANSFER OLMUŞTU

Tolga Ciğerci, 3 sezon önce Hertha Berlin'den 3 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer edilmişti. Galatasaray ile 49 maça çıkan Tolga Ciğerci, 6 gol attı.

Bundesliga'da Wolfsburg, Mönchengladbach ve Hertha Berlin formaları giyen 26 yaşındaki oyuncu, Mönchengladbach'da oynadığı dönem Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye rakip olmuş ve sarı-lacivertlilere bir gol atmıştı.

Fenerbahçe'den Tolga Ciğerci sürprizi! İmzayı attı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Tolga Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.