Fenerbahçe'den TFF'ye 3 Temmuz davası

Fenerbahçe, FETÖ'nün 3 Temmuz kumpası nedeniyle uğradığı maddi zararın karşılanması için TFF'ye 250 milyon liralık tazminat davası açtı. Sarı lacivertliler konuyla ilgili yaptığı açıklamada gerçekleşen kumpas nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne gidemediklerinin altını çizdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, 3 Temmuz Kumpası sebebiyle uğraşmış olduğu her türlü zararın tazmini için TFF'ye 250 milyon Türk Lirası tutarında tazminat davası açtığını açıkladı.

Sarı lacivertlilerden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Tüm kamuoyu tarafından bilindiği üzere “2010 – 2011 SEZONU TÜRKİYE SÜPER LİGİ’NİN ŞAMPİYONU FENERBAHÇE’DİR.”

Fenerbahçe’nin ilgili sezonda şampiyon olması ve o dönem Türkiye’nin UEFA ülke puanı sıralamasındaki yeri itibariyle elde ettiği doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı, 3 Temmuz Kumpası ile engellenmiştir.

Bu kumpası gerçekleştirenlerin, hak, hukuk ve adalet amacından uzak birer FETÖ üyesi oldukları; süreç boyunca tüm yargılamalar neticesinde alenen ortaya çıkmıştır.

Kumpasın başladığı 3 Temmuz 2011 tarihi itibariyle Fenerbahçe Başkanı, yönetimi ve taraftarlarının dik duruşu ile başlayan; Adalete Fener Yak kampanyası ile ortaya konan adalet arayışı neticesinde yapılan yeniden yargılamada tüm Fenerbahçeli yöneticilerin beraatlerine karar verilmiştir."

Fenerbahçe'den TFF'ye 3 Temmuz davası

Fenerbahçe'den TFF'ye 3 Temmuz davası ile ilgili etiketler Fenerbahçe TFF dava 3 Temmuz tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.