Fenerbahçe'den sürpriz 10 numara hamlesi: Arrascaeta

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe yönetimi, Cruzeiro'da forma giyen Giorgian De Arrascaeta'yı kadroya katmayı planlıyor.

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarına hız veren F.Bahçe'de scout ekibinin başındaki isimlerden Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş Brezilya'ya çıkarma yaptı.

Şentürk ve Akbaş transfer listesinin üst sıralarında yer alan Uruguaylı Giorgian De Arrascaeta için görüşmelere başladı.

İkili, Cruzeiro'nun genç 10 numarası için kulübüyle ve menajeriyle temaslarda bulundu. 2015 yılı başında Uruguay'ın Defensor takımından Cruzeiro'ya transfer olan Arrascaeta, bu sezon ligde 19 maçta 5 gol atarken, 3 de asist yaptı.

MANCINI DE İSTEMİŞTİ

Arrascaeta, Roberto Mancini'nin de çok beğendiği futbolculardan biriydi.

İtalyan hoca, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde büyük gelecek vadeden Arrascaeta'nın transfer edilmesini çok istemiş, ancak bu arzusu gerçekleşmemişti.

Orta sahada maestro olarak görev yapan Arrascaeta son derece hareketli bir 10 numara olarak dikkat çekiyor. Sol ve sağ kanatta da oynayabilen Arrascaeta 2014 yılından bu yana Uruguay Milli Takımı'nın formasını giyiyor.

Fenerbahçe'den sürpriz 10 numara hamlesi: Arrascaeta ile ilgili etiketler Fenerbahçe Giorgian De Arrascaeta Cruzeiro
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.