Fenerbahçe'den Slimani'ye imza töreni!

Fenerbahçe, yeni transferi Islam Slimani için imza töreni düzenlendi.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki törene sportif direktör Damien Comolli de Cezayirli futbolcu ile birlikte katıldı.

İSLAM ÇOK İSTEKLİYDİ

İlk olarak sözü alan Comolli, "Bu sezonki beşinci imzamızı atıyoruz. Leicester City ile İslam'ın transferi konusunda anlaşmaya vardık. Onu buraya getirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlk günden bu yana forvet bölgesine istediğimiz bir oyuncuydu. O da buraya gelmek için istekliydi... Cumartesi günü oynayacak duruma gelmesi için çaba harcıyoruz. Halledip Cumartesi günü oynayacak hale gelmesini umuyoruz." şeklinde konuştu.

LEİCESTER KONUŞMAK İSTEMİYORDU

Comolli, golcü transferinin Benfica maçına yetişmemesi hakkındaki eleştirilere, "Golcü daha erken gelse sonuç değişir miydi, bu bilinmez. Biz İslam'ı ilk maç öncesi buraya getirebilmek için her şeyi yaptım. Leicester ile her gün telefonda konuştum. Transferin farklı aşamaları var. Oyuncu ile ilgili sorun yoktu ama kulübü konusunda henüz o noktaya gelmemişti. Slimani de arayarak buraya gelmek istediğini belirtiyordu. Anlaşmaya yanaşmıyorsa kulüp, onları zorlayamazsınız. Konuşmak bile istemiyorlardı, bu şartlarda transfer gerçekleşti." cevabını verdi.

EMRE AKBABA'YI YALANLAMADI

Comolli, Emre Akbaba hakkında ise, "Dedikodularla ilgili konuşmak istemiyorum. Emre Akbaba iyi bir futbolcu ama bunun dışında fazla bir şey söylemeyeceğim. Sürekli UEFA ile görüşme halindeyiz. Yapılabilecek her transfer kontrol altında. Başkan da bunu net şekilde açıkladı. Büyük sınırlamalar için çalışmalarımızı yürüttüğümüzü söyleyebilirim." açıklamasını yaptı.

ALPER'E AYIP ETTİNİZ

Fransız futbol adamı, Alper Potuk'un forvet pozisyonunda oynaması hakkında "Bence Alper Potuk'a ayıp ettiniz. Çok çok iyi performans sergiledi, çok güzel gol attı. Elinden gelen her şeyi yaptı. Belki de onun pozisyonu yavaş yavaş 9 numaraya evrilecek." açıklamasını yaptı.

25 YILDIR BÖYLESİNİ GÖRMEDİM

Comolli, taraftar için ise, "Salı akşamı inanılmaz bir destek vardı. Taraftarların maçtan sonra uzun süre statta kalmaları çok etkileyiciydi. 25 yıldır profesyonel futboldayım ve hiç böyle bir şey görmemiştim" yorumunda bulundu.

Fenerbahçe'den Slimani'ye imza töreni! ile ilgili etiketler Fenerbahçe slimani imza töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.