Fenerbahçe'den sezonun ilk transfer bombası! Marcelo geliyor

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonun transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Mevcut teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'u takımın başına getirmeye hazırlanan sarı lacivertliler, transferde de hız kesmiyor. Birçok mevkiye transfer yapacak olan Sarı Kanarya, Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncu Marcelo'yu gözüne kestirdi.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon transfer çalışmalarını hızla sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Mevcut Teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'u takımın başına getirmeye hazırlanan sarı lacivertliler, transferde de hız kesmeye niyeti yok. Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle birlikte birçok mevkiye transfer yapacak olan Sarı Kanarya, dünyaca ünlü yıldız oyuncuyu da gözüne kestirdi.

Fenerbahçe'den sezonun ilk transfer bombası! Marcelo geliyor

''İNANABİLİYORMUSUNUZ MARCELO, 1 AY SONRA JORGE JESUS'LA BİRLİKTE FENERBAHÇE'DE''

Portekiz'de tabloid olarak yayınlanan günlük spor gazetesi A Bola muhabiri Irene Palma, A Bola'nın YouTube hesabında yapıtğı açıklama ile transferin ilk bilgisini ifade etti. "İnanabiliyor musunuz; az önce Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Marcelo, 1 ay sonra Jorge Jesus'la birlikte Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek."

Fenerbahçe'den sezonun ilk transfer bombası! Marcelo geliyor - Resim : 2

 

REAL MADRİD TARAFTARINA VEDA ETTİ

Bu sözlerin ardından Fenerbahçe'de heyecan doruğa çıkarken, 34 yaşındaki Brezilyalı sol bek cumartesi gecesi Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldırarak Real Madrid taraftarına duyugusal bir veda da bulundu. Sambacı yıldız veda mesajında, "Real Madrid ile son maçımdı ama çok mutluyum. Bu bir üzüntü günü değil, büyük bir sevinçle ayrılıyorum, hayranlara ve Bernabeu'da yaşadığım büyülü gecelere minnettarım" ifadelerini kullandı. Real Madrid ile 25 kupa kazanan tecrübeli futbolcu, bir temmuzda transfer sezonu başmasıyla birlikte eflatun beyazlılara resmi olarak da veda etmiş olacak.

Fenerbahçe'den sezonun ilk transfer bombası! Marcelo geliyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Real Madrid Transfer jorge jesus Marcelo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.