Fenerbahçe'den ses getirecek transfer: Barcelonalı yıldız geliyor!

Fenerbahçe, Lens’te sorun yaşanması ihtimaline karşılık alternatif planını hazırladı. Rota Barcelona’lı sağ bek Douglas’a çevrildi. Sambacı gelirse, Dirar sağ açıkta görev yapacak.

Fenerbahçe; Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Mehmet Ekici ile transfere hızlı bir giriş yaptıktan sonra frene bastı.

Kanarya, geçtiğimiz sezon gündeme gelen ancak Van der Wiel transferi sonrası vazgeçilen Barcelona’lı sağ bek Douglas için yeniden girişimlere başladı. Geçtiğimiz sezonu Sporting Gijon’da kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun bonservis bedeli sorulacak. İspanyol ekibinin yüksek bir fiyat istemesi halinde kiralık teklifi yapılacak.

hkajdhfasdfdsaf

REKABET KIZIŞACAK

Eğer bu transfer gerçekleşirse, Aykut Kocaman’ın eli rahatlayacak. Douglas sadece sağ bekte değil, önde de forma giyebiliyor. Sambacı, savunmada Şener Özbayraklı’yla, hücumda ise Nabil Dirar ile rekabete girecek. Kocaman, Douglas sayesinde Dirar’ı doğrudan sağ açıkta oynatabilecek.

Fenerbahçe'den ses getirecek transfer: Barcelonalı yıldız geliyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Barcelona Transfer douglas sağ bek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.