Fenerbahçe'den Onyekuru bombası

Ara transfer dönemine hızlı giriş yapan Fenerbahçe, Mesut Özil ve Attila Szalai'nin ardından bu kez de gözünü Galatasaray'ın da peşinde olduğu Henry Onyekuru'ya dikti. Galatasaray'ın 22 gündür Monaco ile anlaşıp transferi gerçekleştirmemesi Onyekuru'yu da farklı arayışlara itmiş durumda. Fatih Terim ile görüşen oyuncunun transferin kısa sürede gerçekleşmemesi halinde Fenerbahçe dahil başka takımlarla masaya oturacağını söylediği ileri sürüldü.

Fenerbahçe önce Szalai, ardından dünyaca ünlü Mesut Özil transferleriyle ocak ayına damga vurdu.

Ancak, sarı lacivertliler yeni bir bombaya daha hazırlanıyor. 

Sabah'ın haberine göre, Fenerbahçe, bonservisi Monaco'da bulunan eski Galatasaraylı Henry Onyekuru için yakın takipte. İddiaya göre, sarı lacivertliler Nijeryalı oyuncu için kısa süre içerisinde devreye girebilir.

GALATASARAY 22 GÜNDÜR MONACO'YLA ANLAŞMADI

Sarı lacivertlilerin Onyekuru'ya aracılar vasıtasıyla durumunu sorduğu ancak Nijeryalı yıldızın ilk tercihinin Galatasaray olması sebebiyle Fenerbahçe'nin henüz somut bir adım atmadığı belirtildi. Ancak Galatasaray'ın Onyekuru'yu tam 22 gündür bekletmesi bonservisi Monaco'da bulunan oyuncuyu da rahatsız etmiş durumda.

TERİM'E RAHATSIZLIĞINI İLETTİ

Onyekuru'nun, transferinin bitirilmesi için Galatasaraylı yetkililere süre verdiği de gelen haberler arasında. Bu süre zarfında kiralık sözleşmenin imzalanmaması halinde Fenerbahçe dahil her takımla görüşmelere başlayacağını Fatih Terim'e ilettiği kaydedildi. Oyuncunun, babası gibi gördüğü belirtilen Terim'e yaşadığı sıkıntıyı aktardığı ifade edildi.

Fenerbahçe'den Onyekuru bombası ile ilgili etiketler Henry Onyekuru Fenerbahçe Monaco Galatasaray Transfer Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.