Fenerbahçe'den Mesut Özil bombası! Temaslar sıklaştırıldı

Koronavirüsü nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiren sarı-lacivertliler transfer çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe'de uzun süredir gündemi meşgul eden İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe taraftarının da uzun süredir takımda görmek istediği yıldız futbolcu için temaslar sıklaştırıldı. İşte Mesut Özil transferi ile ilgili son gelişmeler...

Fenerbahçe'den Mesut Özil bombası! Temaslar sıklaştırıldı

Süper Lig'e koronavirüsü nedeniyle verilen arayı iyi değerlendiren Fenerbahçe transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de gündemi yine Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil meşgul ediyor.

Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon yıldız futbolcuya sarı-lacivertli formayı giydirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

"NELER OLACAĞINI BİLEMİYORUM" DEMİŞTİ

Daha önce transferi hakkında konuşan Mesut, "Buradaki bu sene ve seneye de olmak üzere devam edecek kontratımdan çok memnunum. Şimdiden geleceğin ne getireceğini söylemek olmaz, gelecek konusunda ben de heyecanlıyım ama neler olacağını bilemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

DÜĞMEYE BASILDI

F.Bahçeliler için bir hayal haline gelen Mesut Özil transferi, 2020-2021 sezonunda gerçeğe dönüşebilir! Uzun yıllardır Arsenal'de top koşturan Türk asıllı Alman futbolcunun Fenerbahçe'ye transferi için düğmeye basıldı.

Başkan Ali Koç'un bizzat ve yakın çevresi aracılığıyla Mesut Özil'i yakın markaja aldığı öğrenildi. Geçmişte "Bir gün mutlaka Fenerbahçe forması giyeceğim" diyen Mesut'a ilk çağrı yapıldı.

EŞİ DE 'TÜRKİYE' DİYOR

31 yaşına giren dünyaca ünlü yıldızın kapısını "Şimdi tam zamanı" diyerek çalan Fenerbahçe yönetimi, mevcut ekonomik ortamda Mesut'a sunabileceği maksimum teklifi iletti.

Koronavirüsü salgını nedeniyle evinde karısı ve kızıyla birlikte vakit geçiren Mesut'un, pandemi sonrası oluşacak duruma göre F.Bahçe'ye dönüş yapacağı belirtildi. Eşi Amine Gülşe Özil de Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor.

5 MİLYON TL'LİK TEKLİF

Ünlü futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe, 30 Mart'ta dünyaya gelen bebekleri Eda ile gündemde… Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin kızlarına bir bebek bezi firması, 5 milyon TL'Lik reklam teklifi yaptı.

İngiliz bir dergi de 250 bin sterlin ödeyip Eda bebekle çekim yapmak istedi. Özil çifti, minik bebekleri Eda için gelen teklifleri kabul ederse bu ücretleri yardım derneklerine bağışlayacak.

 

Fenerbahçe'den Mesut Özil bombası! Temaslar sıklaştırıldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.