Fenerbahçe'den Mandzukic ve Diego Costa mesajı

Fenerbahçe'ye transferi konuşulan Mandzukic ve Diego Costa'ya ilişkin sarı lacivertli kulüpten bir son dakika açıklaması geldi. Kulüpten yapılan açıklamada her iki futbolcu ile de transfer görüşmesi yapıldığı iddiaları yalanlandı.

Vedat'ın transferi nedeniyle forvet transferi yapması beklenen Fenerbahçe'de adı ençok geçen isimler olan Mandzukic ile Diego Costa konusunda sarı lacivertli kulüpten bir son dakika açıklaması geldi.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada iki oyuncu ile transfer görüşmesi yapıldığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

Açıklamada, "Kulübümüzün asılsız transfer iddiaları hakkında açıklama yapmama duruşuna rağmen bugün ortaya atılan bazı isimler hakkında bilgilendirme yapma zorunluluğumuz doğmuştur.

Bu bağlamda spor basını tarafından ortaya atılan Mandzukic veya Diego Costa ile ilgilendiğimiz ve Kulübümüz adına resmi görüşmeler yapıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Camiamızda beklentilerin yanlış yönlendirilmesine sebep olan bu haberlerin dikkate alınmamasını rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü" denildi. 

Fenerbahçe'den Mandzukic ve Diego Costa mesajı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer diego costa mandzukic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.