Fenerbahçe'den kabus gibi istatistik!

Süper Lig'de yarın akşam Kayserispor'u konuk edecek Fenerbahçe'nin hücum istatistikleri endişe veriyor. Ligde henüz 3 gol atabilen bir oyuncusu bulunmayan Fenerbahçe, topu ceza sahasına göndermede ise 9. sırada yer alıyor.

Sarı-lacivertliler geride kalan 9 haftada 17 gol atmasına rağmen, gole gitme konusunda sıkıntı yaşıyor. 3 gol atan oyuncusu bulunmayan Kanarya'nın hücumda en etkili ismi Valbuena. Maç başına 1 isabetli şutla oynayan yıldız da ligde kendisine ancak 22'nci sırada yer bulabildi.
Fransız oyuncu şut istatistiğinde de ilk 25'e giren tek isim. Maç başına 2.1 şut ile 19. sırada. Valbuena en iyi asistçiler arasında da 20'nci sırada. Yine rakipten karşılanan topta, Fenerbahçe'den hiçbir oyuncu ilk 25 içinde yer almıyor. Fenerbahçe'nin ceza sahasından uzakta oynadığının bir göstergesi de ceza alanına atılan toplar.

0x0-fenerbahce-trabzonspor-derbisi-yorumlari-1503292000808

9 PUANLI TRABZONSPOR'UN GERİSİNDE

Aykut Kocaman'ın ekibi maç başına 38 ile bu alanda da ligde ancak 9. olabildi. İç sahada bu oranı 41.5'a çıkaran Kanarya buna rağmen 9 puanlı Trabzonspor'un (43.5) bile gerisinde yer alıyor. Deplasmanda ise bu oran 35.2'ye iniyor ki bu Gençlerbirliği'nden daha düşük.
Ceza alanına topla fazla giremeyen Fenerbahçe doğal olarak şut konusunda da oldukça cimri. Geride kalan 9 haftada 11.7 şut ortalaması ile oynayan sarı-lacivertliler bu kategoride de 8'nci sırada kaldı. İsabetli şutta ise durum daha da vahim. Maç başına 4.6 şut atan F.Bahçe ancak 13'üncü sırada.

Fenerbahçe'den kabus gibi istatistik! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aykut Kocaman istatistik valbuena
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.