Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci Sivasspor maçı sonrası konuştu: Hocanın antrenmanlarını dört gözle bekliyoruz...

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, 1-0 kazandıkları Sivasspor karşılaşmasının ardından Jorge Jesus'a esprili bir göndermede bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor, Ülker Stadyumu’nda karşılaştı. Ev sahibi Fenerbahçe, Valencia'nın penaltı golü ile 3 puana ulaşmayı başarırken, Batshuayi'nin atılması sonrası maçı 10 kişi bitirdi.

''DÜNYA KUPASI ARASI BİZE İYİ GELECEK''

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan İrfan Can Kahveci, "Çok yoğun bir fikstürden çıkıyoruz. Dünya Kupası arası bize iyi gelecek diye düşünüyorum. Hocanın aradan sonraki antrenmanlarını dört gözle bekliyoruz.(Gülerek)" dedi.

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci Sivasspor maçı sonrası konuştu: Hocanın antrenmanlarını dört gözle bekliyoruz... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sivasspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.