Fenerbahçe'den iki isme yakın takip

Fenerbahçe, Vincent Aboubakar transferi için çalışıyor. Sarı lacivertli takım, alternatif isimleri de belirledi. Bu çerçevede iki yıldız isim yakın takibi alındı. İşte detaylar...

Vincent Aboubakar için bastıran Sarı-Lacivertliler, alternatif isimler için de hazırlıklarını yapıyor. Daha önce de gündeme gelen iki futbolcunun durumlarının yakından takip edildiği öğrenildi.

Ara transfer döneminde hücum hattını güçlendirmeye odaklanan Fenerbahçe’nin 1 numaralı hedefi Vincent Aboubakar. Sarı-Lacivertliler, Kamerunlu yıldızı kadrosuna katmak için tüm şartları zorluyor. Yönetim, bu transferde olumsuz bir gelişme yaşanma ihtimalini düşünerek alternatif isimleri de belirledi.

PETER OLAYİNKA

Daha önce de gündeme gelen Peter Olayinka’nın Slavia Prag ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 27 yaşındaki oyuncu, yeni kontrat imzalamaya sıcak bakmıyor. Bu nedenle Çekya temsilcisi, Nijeryalı yıldızıyla ocak ayında yollarını ayırabilir. Olayinka, forvet ve kanatlarda oynayabilmesi, Jesus’un olmazsa olmazı hücum pres konusundaki başarısıyla ön plana çıkıyor.

Fenerbahçe'den iki isme yakın takip

ANTONİE SEMENYO

Sarı-Lacivertliler’in gündemindeki bir diğer isim ise İngiltere Championship’te Bristol City formasını giyen Antoine Semenyo.

Fenerbahçe'den iki isme yakın takip - Resim : 2

OSAYİ SAMUEL GİBİ

Fenerbahçe, 2020-21 sezonunun devre arasında yine bu ligde forma giyen Bright Osayi-Samuel’i, sözleşmesi biteceği için sadece 500 bin Euro ödeyerek kadrosuna katmıştı. Yönetim aynı operasyonu Semenyo için de yapmayı planlıyor. 22 yaşındaki oyuncu İngiltere doğumlu olmasına rağmen Gana Milli Takımı’nı seçmiş ve Dünya Kupası’nda da 2 maçta görev yapmıştı.

Semenyo’nun sözleşmesinde 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor. Ancak oyuncunun büyük bir takıma gitmek için ayrılmak istediği belirtildi. Yönetim, Osayi- Samuel gibi genç yıldızı da uygun bir bedelle kadroya katmanın planlarını yapıyor.

KAYNAK: FANATİK

Fenerbahçe'den iki isme yakın takip ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.