Fenerbahçe'den golcü harekatı! Petkovic bombası...

Vedat Muriqi'nin, Lazio ve Napoli'nin takibinde olduğunu yazan İtalyan basını, Fenerbahçe'nin uzun yıllar ÇizmFenerbahçe'den golcü harekatı!e'de top koşturan Hırvat golcü Bruno Petkoviç'i alacağını iddia etti.

Koronavirüsü nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren Fenerbahçe gelecek sezon iddialı bir kadro kurmanın peşinde.

Fenerbahçe'den golcü harekatı! Petkovic bombası...

Sarı-lacivertli kurmaylar bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız verdi.

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı belirsiz. Kanarya golcü futbolcuyu ederini bulması halinde satmayı planlıyor.

Bu nedenle Fenerbahçe'de bir yandan golcü arayışları da başlamış durumda.

İtalyan basını da Fenerbahçe'nin gündemine gelen yıldız futbolcuyu yazdı. İşte o isim...

PETKOVIC İDDİASI GÜNDEME GELDİ

Sarı-lacivertli takımın golcüsü Vedat Muriç'in, Tottenham, Lazio ve Napoli'nin yakın markajında olduğunu yazan İtalyan basını, Fenerbahçe'nin Muriç'i satması durumunda Dinamo Zagreb'de forma giyen Bruno Petkoviç'i transfer edeceğini yazdı.

Teknik direktör konusunda Nenad Bjelica ile görüşmeler yürüten Kanarya'nın, 25 yaşındaki golcü oyuncuyu da almak istediği kaydedildi.

Koronakabusu ile ilgili yeni detay! Cinsel yolla bulaşır mı...
Son dakika haberi: Dünya Sağlık Örgütü'nden coronavirüsün kaynağı açıklaması! Tartışmalara son noktayı koydu

Survivor favorilerinden Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan Yanaç kaç yaşında futbolcu mu? İşte tüm merak edilenler...

1.93'LÜK DEV SANTRFOR

Henüz 18 yaşındayken İtalya'nın Catania takımına transfer olan ve kariyerinin büyük bölümünü bu ülkede geçiren Petkoviç için Fenerbahçe'nin ciddi bir transfer bütçesi ayırdığı ifade edildi.

Calciomercato adlı sitede yer alan haberde, "İtalya'da 8 kulüp değiştirip tutanamayan Petkoviç'in yeni rotası Türkiye olacak" ifadeleri kullanıldı.

1.93'lük boyu ile tam bir pivot santrfor özelliği taşıyan Hırvat golcü, 2019'un ocak ayında 1 milyon euro'ya Dinamo Zagreb'e gitmişti.

 

Fenerbahçe'den golcü harekatı! Petkovic bombası... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Vedat Muriç Vedat Muriqİ Süper Lig Bruno Petkoviç
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.