Fenerbahçe'den gece yarısı 5 yıldız operasyonu! Sosyal medya fotoğrafları değiştirildi

Fenerbahçe sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğraflarını 5 yıldızlı yeni logoyla güncelledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada, "2023-24 sezonundan itibaren armamızda, 5 yıldızı koyacağız. Fenerium ürünlerine şimdiden 5 yıldızı koyacağız. Siz ne yaparsanız yapın koyacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Uzun süredir 28 şampiyonluk ve 5 yıldızla ilgili başvuruda bulunduğu TFF'den yanıt bekleyen Fenerbahçe'den çarpıcı bir hamle geldi.

SOSYAL MEDYADAKİ PROFİL FOTOĞRAFLARI DEĞİŞTİ

Sarı-lacivertli kulüpten gece yarısı beklenmedik bir 5 yıldız hamlesi geldi. Fenerbahçe sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğrafını 5 yıldızlı yeni logoyla güncelledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada, "2023-24 sezonundan itibaren armamızda, 5 yıldızı koyacağız. Fenerium ürünlerine şimdiden 5 yıldızı koyacağız. Siz ne yaparsanız yapın koyacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'den gece yarısı 5 yıldız operasyonu! Sosyal medya fotoğrafları değiştirildi

Fenerbahçe'den gece yarısı 5 yıldız operasyonu! Sosyal medya fotoğrafları değiştirildi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sosyal Medya 5 yıldız 5 yıldızlı arma
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.