Fenerbahçe'den Galatasaray'a flaş gönderme! ''Adalet ve Ayrıcalık''

Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekip, mücadelenin hakemi Ali Palabıyık'a yönetiminden dolayı tepki gösterdi. Maçtan sonra ise Galatasaray, sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapmıştı. Fenerbahçe ise sosyal medya üzerinden bir gönderme yaptı.

Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekip, mücadelenin hakemi Ali Palabıyık'a yönetiminden dolayı tepki gösterdi. Maçtan sonra ise Galatasaray, sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapmıştı. Fenerbahçe ise sosyal medya üzerinden bir gönderme yaptı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Fenerbahçe'den Galatasaray'a flaş gönderme! ''Adalet ve Ayrıcalık'' ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Ali Palabıyık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.