Fenerbahçe'den Galatasaray'a cevap!

Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GalatasarayFenerbahçe derbisinin ardından hakem tartışmaları ve demeç savaşları hız kesmiyor. Sözcü'ye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kurumsal İletişimden sorumlu yöneticisi Metin Sipahioğlu Galatasaray’ın son günlerdeki hakem isyanına tepki gösterdi.

“Maalesef son dönemde oynadığımız her Galatasaray karşılaşmasının ardından aynı algı oyunlarıyla karşılaşıyoruz. Sezonun ilk yarısında da, maçı 2-0 geriden gelerek çevirdiğimiz için o hafta da 1 taç pozisyonu yüzünden ülke ayağa kaldırılmıştı” diyen Metin Sipahioğlu, “Bunlar artık fazlasıyla alıştığımız yöntemler. 60 dakika boyunca 10 kişi oynadığımız karşılaşmada, sahada 9 kişi kaldığımız sırada gol yedik. Sonrasında da 10 kişi ile beraberliği yakalamamız, maç boyu eksik oynamamıza rağmen maçın sonunda Alper ile galibiyete yaklaşan taraf olmamız ne yazık ki bunlara yol açtı” diye konuştu.

Sipahioğlu sözlerine şöyle devam etti:

Şimdi maçta iddia edilen hakem hatalarına gelirsek; öncelikle herhalde herkes şunu kabul edecektir. Bu ülkede hakemler hakkında en son şikayette bulunması gereken kulüp Galatasaray'dır. Özellikle Fenerbahçe-Galatasaray maçları sonralarında. Daha geçen sezon Galatasaray ile Kadıköy'deki maçımızda tam 3 net penaltımız verilmedi. O karşılaşmada görev alan hakem, Pazar günü oynadığımız maçta VAR hakemliği yapıyordu. Söz konusu hakem bu sefer de sarı kartı olan Belhanda'nın 19. dakikadaki kırmızı kartlık pozisyonunda, orta hakemi VAR'a çağırmadı. Orada gösterilmesi gereken kırmızı kart diğer tüm iddia edilen pozisyonlardan önceydi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a cevap! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray VAR Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.