Fenerbahçe'den farklı tarife: 0-3

Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Kırklarelispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe sürprize izin vermedi ve mücadeleyi 3-0 kazanmayı bildi.

Fenerbahçe Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda TFF 2. Lig ekibi Kırklarelispor ile karşılaştı. Mücadeleyi Fenerbahçe 3-0 kazanarak ikinci maç öncesi büyük avantaj sağladı.

 

Fenerbahçe'den farklı tarife: 0-3

Fenerbahçe'nin gollerini 43 ve 52. dakikalarda Mevlüt Erdinç ve 57. dakikada İbrahim Sürgülü (KK) attı.

Sarı-Lacivertli takımda 34. dakikada Deniz Türüç penaltı atışından yararlanamadı.

Ayrıca Fenerbahçe'de yeni transfer Simon Falette ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. Gine'li futbolcu 62. dakikada Jailson'un yerine oyuna dahil oldu.

Mücadelenin rövanşı ise 11 Şubat Salı günü saat 20:30'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

KIRKLARELİSPOR 0-3 FENERBAHÇE

Hakem karşılaşmanın son düdüğünü çalıyor. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Kırklarelispor'u 3-0 mağlup ediyor.

90' Sağ kanattan gelişen Kırklarelispor hücumunda top herkesi geçip arka direkteki Deniz'in önünde kaldı. Deniz'in uygun durumda yaptığı vuruşta top direkten oyun alanına geri döndü.

87' Ev sahibi ekibin savunması orta saha yakınlarında dengesiz yakalandı. Savunmanın arkasına atılan pasta Ferdi uygun durumda karşı karşıya kaldı ve topu ağlara yolladı ancak ağlara giden top bir kez daha ofsayt sebebiyle geçerlilik kazanmadı.

82' Oyun Hacı Ömer'in sakatlığıyla kısa bir süre durakladı.

78' Kırklarelispor savunmasının dengesiz yakalandığı pozisyonda sol taraftan hücuma katılan Dirar etkili bir orta yapamadı.

75' Fenerbahçe'de 68. dakikada oyuna giren Murat Sağlam sarı kart görüyor

75' Fenerbahçe isabetli paslarla oyunun kontrolünü elinde tutuyor.

72' Ev sahibi ekipte Emre Keleşoğlu yerini Ümit Can Tokcu'ya bırakıyor.

71' Karşılaşmanın bu bölümlerinde tempo iyice düştü.

68' Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal son değişiklik hakkını da kullanıyor. Mauricio Isla oyundan alınırken yerine Murat Sağlam giriyor.

67' Şiddetli yağmur sebebiyle sahanın bazı bölümlerinde birikintiler oluştuğu görülüyor.

65' Oyuncu Değişikliği Enis Çeliksu Deniz Ataç

65' Savunma arkasına atılan pasla sağdan ceza sahasına giren Zajc daha uygun durumdaki Mevlüt'ü gördü ve tecrübeli golcü yakın mesafeden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi. Pozisyonun ardından VAR incelemesi gerçekleşirken ağlara giden top, ofsayt sebebiyle geçerlilik kazanmadı.

64' Nabil Dirar oyuna girdikten sonra sol bek pozisyonuna geçti. Deniz Türüç ise Garry Rodrigues'den boşalan sağ çizgiyi kullanıyor.

61' Fenerbahçe'de bir değişiklik daha gerçekleşiyor. Garry Rodrigues oyundan alınırken yerine Nabil Dirar giriyor.

61' Fenerbahçe'de yeni transfer Simon Falette, ilk kez sarı lacivertli formayla sahaya çıkıyor. Oyundan çıkan isim ise Jailson oluyor.

59' Arka arkaya gelen gollerin sonrasında Fenerbahçe atakları sürüyor.

57' GOL! Fenerbahçe yine sağ kanattan etkili geldi. Ceza sahasına sokulan Isla kale sahasına ortaladı. Kaleci İbrahim Demir'den seken top İbrahim Sürgülü'ye çarparak ağlarla buluştu.

56' Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği gerçekşiyor ve Yüksel Şişman yerini Emre Balkı'ya bırakıyor.

55' Maçta yoğun yağmur ve güçlü rüzgar etkisini sürdürüyor.

52' Zajc'ın pasıyla ceza sahasının sol tarafında meşin yuvarlağı kontrol eden Mevlüt Erdinç topu rakibinden söktü ve sağ ayağıyla uzak köşeye vuruşunu yaparak harika bir gole imza attı.

51' Ani gelişen Fenerbahçe atağında Rodrigues sağ kanattan ortaladı. Savunmanın karşıladığı topu önünde bulan Mehmet Ekici ceza sahasına girmeden şutun attı ancak kaleci bir kez daha gole izin vermedi.

50' Kırklarelispor savunmasından seken topu önünde bulan Zajc bekletmeden vuruşunu yaptı ancak kaleci İbrahim gole izin vermedi.

48' Sarı Kart Ferdi Erenay Kadıoğlu

46' Kırklarelispor ikinci yarının ilk anlarında çok adamla rakip kaleye geldi. Serkan'ın soldan içeri çevirdiği topu ceza sahası çizgisi üzeride kontrol eden Caner Koca vuruşunu yaptı ancak isabet sağlayamadı.

46' Atilla Karaoğlan'ın işaretiyle maçta ikinci yarı başlıyor.

Hakem ilk yarının son düdüğünü çalıyor. Zorlu hava şartları altında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

45' + 2' Kırklarelispor ilk yarının son anlarında arka arkaya köşe vuruşları kullanıyor.

45' İlk yarının sonuna en az bir dakika ilave edildi.

43' GOL! Zajc'ın vuruşunda yere de çarpan top kaleciden sekti. Garry Rodrigues topu kaleci İbrahim'den kurtarırken Mevlüt Erdinç meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

41' Deniz Türüç sol kanattan kale sahasına etkili bir orta yolladı fakat Caner Koca, Mevlüt'ten seken topu uzaklaştırmayı başardı.

39' Savunma arkasına atılan pasla ceza sahasının solunda topla buluşan Mevlüt son çizgiden içeri çevirdi fakat Miha Zajc'tan iyi bir kontrol gelmeyince tehlike büyümedi.

39' Savunma arkasına atılan pasla ceza sahasının solunda topla buluşan Mevlüt son çizgiden içeri çevirdi fakat Miha Zajc'tan iyi bir kontrol gelmeyince tehlike büyümedi.

38' Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda yağmur şiddetini iyice artırdı.

37' Adil Rami çok uzak mesafeden kaleyi yokladı ancak etkili olamadı.

34' Deniz Türüç penaltıda topun dibine girmek istedi fakat meşin yuvarlak üstten dışarı gitti. Penaltının kaçmasıyla maçta golsüz eşitlik devam ediyor.

33' Ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Deniz Türüç ortasını yaptı ve topun Enis'e temas etmesi sonucu hakem tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi.

31' Ev sahibi ekibin bu bölümde ön alanda yaptığı ani baskı taraftarlarından alkış alıyor.

28' Fenerbahçe bir kez daha oyunu rakip ceza sahası çevresine yıktı fakat sarı lacivertli ekip kalabalık Kırklarelispor savunmasında boşluk bulma

25' Garry Rodrigues topla birlikte rakip ceza sahasına yaklaştı ve savunma arkasına pasını yolladı ancak Kırklarelispor savunmasından kritik bir hamle geldi.

24' Oyunun büyük bir bölümünü kendi yarı alanında kabul eden Kırklarelispor, zaman zaman ön alanda ani baskılar yaparak rakip savunmayı dengesiz yakalamak istiyor.

21' Ani gelişen Fenerbahçe atağında Mevlüt savunma arkasına şık bir pas yolladı. Çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalan Ferdi'nin vuruşunda İbrahim Demir rakibine geçit vermedi.

18' Karşılaşmanın oynandığı Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda zaman zaman güçlü bir rüzgarın etkili olduğu görülüyor.

15' Ev sahibi ekipte Mert Sinan Pekesen sakatlık geçiriyor.

12' Sarı Kart Hacı Ömer Doğru

10' Kırklarelispor bir kez daha rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kazandı. Kale sahasına yapılan ortaya Emre Keleşoğlu ayak koydu ancak kaleci Harun'u geçemedi. Seken topu Enis Çeliksu dar açıdan tamamladı ve topu ağlara gönderdi fakat yardımcı hakemin bayrağı sonrası ağlara giden top, gol geçerliliği kazanmadı.

9' Paslaşarak kullanılan serbest vuruşun ardından Yüksel Şişman uzak mesafeden kaleyi yokladı ancak isabet sağlayamadı.

8' Hacı Ömer'e yapılan faul sonrasında Kırklarelispor rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kazandı.

7' Serbest vuruşta topun başına geçen Deniz Türüç etkili bir şut yolladı ancak kaleci İbrahim Demir soluna çok iyi uzandı ve golü önledi.

6' Tolgay Arslan çalımlarla rakip ceza sahasına sokulmak isterken Yüksel'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem düdüğünü çaldı. Sarı lacivertli ekip tehlikeli olabilecek bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

6' Tolgay Arslan çalımlarla rakip ceza sahasına sokulmak isterken Yüksel'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem düdüğünü çaldı. Sarı lacivertli ekip tehlikeli olabilecek bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

4' Sol kanatta topla buluşan Garry Rodrigues son çizgiye inip ortasını yaptı fakat savunma topu kornere gönderdi.

4' Fenerbahçe ilk dakikalardan itibaren topun kontrolünü ele geçirdi. Sarı lacivertli ekip tüm hatlarıyla rakip sahaya yerleşti ve isabetli paslarla Kırklarelispor savunmasında boşluk arıyor.

1' Hakem işaretini verdi ve karşılaşma başladı.

 

 

 

Fenerbahçe'den farklı tarife: 0-3 ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Mevlüt Erdinç Kırklarelispor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.