Fenerbahçe'den 'Dünya Fenerbahçeliler Günü' kutlaması!

Fenerbahçe Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel bir videoyu sosyal medya hesabı üzerinden, "Sarı Laciverti yan yana görünce içi titreyen, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki tüm Çubuklu sevdalılarının 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!" notuyla yayınladı.

Fenerbahçe, Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel yaptığı paylaşımla taraftarını heyecanlandırdı.

Her yılın 19.07 tarihini 'Dünya Fenerbahçeliler' olarak kutlayan Sarı-lacivertliler, bu yıl taraftarına kulüp tarihine iz bırakmaları için özel bir içerik hazırladı.

"DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN"

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerde "Sarı Laciverti yan yana görünce içi titreyen, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki tüm Çubuklu sevdalılarının 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'den 'Dünya Fenerbahçeliler Günü' kutlaması!

Fenerbahçe'den 'Dünya Fenerbahçeliler Günü' kutlaması! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Twitter dünya fenerbahçeliler günü kutlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.