Fenerbahçe'den Bünyamin Balcı hamlesi

Fenerbahçe'de transfer anlamında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde takıma yapılacak takviyeler büyük merak konusuyken sürpriz bir isim gündeme geldi. Fenerbahçe'nin bu anlamda genç yetenek için Antalyaspor'un kapısını çalacağı aktarılıyor.

Fenerbahçe, hem savunmanın sağında orijini bu mevkii olan birini almak hem de yerli yelpazesini genişletmek istiyor.

Teknik Direktör Jorge Jesus, Dünya Kupası'na kadar olan bölümde sağ bekte hücumdan devşirme Bright Osayi-Samuel ile Ferdi Kadıoğlu'nu kullanmıştı. Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe bu bölgeye takviye planlıyor.

Fenerbahçe'den Bünyamin Balcı hamlesi

GÜNDEMDEKİ İSİM BÜNYAMİN BALCI

Gündemdeki isim de yaz transfer döneminde de Fenerbahçe'nin radarında olan Bünyamin Balcı. Sarı-lacivertliler genç kanat savunucusu için kısa süre içinde Antalyaspor'un kapısını çalacak.

2.5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Bünyamin Balcı'nın Antalyaspor ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. Fenerbahçe, 2.5 milyon Euro'luk bir teklifle Akdeniz ekibinin kapısını çalacak. Kırmızı-beyazlı ekibin beklentisi ise biraz daha yüksek.

SEZON BAŞINDA DA GÜNDEMDEYDİ

Bünyamin Balcı sezon başında da Kanarya'nın gündemine girmiş ancak transferi gerçekleşmemişti. Fenerbahçe bu defa hem kulübüne hem de Bünyamin'e geçerli teklifler sunarak işi bitirmeye çalışacak. 22 yaşındaki oyuncunun transferi Teknik Direktör Jorge Jesus'un da elini güçlendirecek.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Bünyamin Balcı futbola Antalyaspor altyapısında başladı. Antalyaspor'un çeşitli kategorilerinde forma terleten oyuncu sonrasında takımın A seviyesine yükseldi. Bünyamin Balcı 2019 sezonundan bu yana Antalyaspor A takımının formasını terletiyor. Oyuncu ayrıca çok yönlülüğü ile dikkat çekmekte. Ana bölgesi sağ bek olan futbolcu, önlibero ve orta sahanın sağında görev alabiliyor.

Fenerbahçe'den Bünyamin Balcı hamlesi ile ilgili etiketler Süper Lig Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.