Fenerbahçe'den Attila Szalai açıklaması ve Chelsea iddialarına cevap...

Fenerbahçe yönetimi Attila Szalai'nin başka bir takıma transfer olacağından sakatlanmaması için ilk 11'de oynatılmıyor iddialarına cevap verdi. Sarı-Lacivertliler'in 23 yaşındaki Macar stoperinin ismi Atletico Madrid ve Chelsea gibi Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılıyor.

Fenerbahçe'de son iki maçtır forma giymeyen Macar stoperin "devre arası satılacağı için sakatlanmaması isteniyor" şeklindeki habere tepki gecikmedi...

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bugün bazı internet sitelerine de yansıyan haber için "herhangi bir sakatlığın transferi olumsuz etkilememesi için kulübede tutuluyor' denilen haber, baştan aşağı yalandır" ifadeleri kullanıldı.

23 yaşındaki stoper geçen sezon devre arasında Apollon Limassol takımında 1.5 milyon euro bonservisle transfer edilmişti. Hem Macaristan Milli Takımı hem de Fenerbahçe'deki yüksek performansıyla piyasa değeri 10 milyon euroları geçen Szalai'nin Fenerbahçe'yle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

RÜDİGER GİDERSE SZALAİ GELİR!

İsmi yabancı basında da transferle anılan Attila Szalai için ilk iddia Atletico Madrid... La Liga'nın son şampiyonunun devre arasında resmi teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

İkinci iddia ise, Alman stoper Antonio Rudiger'in sezon sonunda Bayern Münih'e gitmesi halinde Chelsea bu ismin yerini Szalai'yle doldurmayı planlıyor...

Fenerbahçe'den Attila Szalai açıklaması ve Chelsea iddialarına cevap... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Attila Szalai
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.