Fenerbahçe'den 19.07 bombası!

Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde büyük transferler yapacağı konuşulan Fenerbahçe'nin bugün Diego Costa'yı açıklayacağı iddia ediliyor.

Dünyanın dört bir yanında, Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler 19.07 dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutlayacak. Bu anlamlı günde, yönetimin transfer bombalarını bir bir patlatacağı beklentisi var.

Üstelik tüm dünyada büyük ses getirecek müthiş bir yıldızın da açıklanacağı iddiası bir süredir konuşuluyordu. Aleksandar Kolarov, Luiz Gustavo ve Yevhen Konoplyanka’yı bitirme aşamasına gelen yönetimin asıl sürprizinin ise Diego Costa olduğu öne sürüldü!

SPONSOR DESTEĞİ

Brezilya asıllı ispanyol golcünün Atletico Madrid’den ayrılma ihtimali yüksek. Sarı-Lacivertliler’in hedefinin, Diego Costa’yı kiralamak olduğu iddia edildi. dünyaca ünlü forvetin Atletico’da maaşı 7.6 milyon Euro. Bu rakam Fenerbahçe için fazlasıyla yüksek. Ancak ücretin yarısının bir sponsor tarafından karşılanarak Costa’ya Çubuklu formanın giydirileceği kaydedildi.

 Fenerbahçe'den 19.07 bombası!

HEYECANLI BEKLEYİŞ!

Diego Costa gibi bir ismi transfer etmek ‘hayal’ gibi görülse de hedefi mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Ali Koç’un, böyle bir yıldızı kadroya katarak tüm camiayı ayağa kaldırmayı çok istediği öne sürüldü. Hayal, gerçeğe dönüşür mü bilinmez ama Fenerbahçe taraftarlarının gün boyu heyecanla bekleyiş içinde olacağı kesin.

 

Fenerbahçe'den 19.07 bombası! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Brezilya Atletico Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.